Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakuza Serisinin Yan Oyunu için 7 Dakikalık Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını SEGA'nın ve geliştiriciliğini Ryu Ga Gotoku ekibinin üstlendiği Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name oyunu için yedi dakikalık bir genel bakış fragmanı ve geliştirici günlüğü yayınlandı. Yeni videolar oyunun içeriği hakkında temel bilgileri bizlere aktarıyor.
 
Geliştirici günlüğünde oyunun özel deneme sürümüne sahip olacağı belirtiliyor
 
 
 
7 dakikalık genel bakış fragmanının haricinde yayınlanan geliştirici günlüğünde oyunun Like a Dragon: Infinite Wealth'in "Özel Deneme Sürümü"ne sahip olacağı belirtiliyor. Yeni oyun içerisinde Yakuza ve Ajan dövüş stilleri arasında dinamik geçiş mekaniği yer alıyor ve bu da heyecan verici yakın dövüş sahnelerini beraberinde getiriyor.
 
Serinin hayranları için ilgi çekici içerikleri bünyesinde barındıracak olan yeni oyunda bir zamanların yakuza efsanesi Kazuma Kiryu ile yolunuza devam ediyor ve karşınıza çıkan türlü belaları def etmeye çalışıyorsunuz. Çeşitli komploların ve tuzakların bulunduğu oyunda karakterinizin yeteneklerinden faydalanabiliyorsunuz.
 
Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, 9 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
7 dakikalık genel bakış fragmanı
 
 
 
Geliştirici günlüğü
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Like a Dragon Gaiden The Man Who Erased His Name
Starfield'ın PC Boyutu Ortaya Çıktı: 140 GB Aracınızla Hayatta Kalmaya Çalışacağınız Pacific Drive Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Like a Dragon: Ishin!
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız