Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox, Series X Konsolunun Sloganı Power Your Dreams'i Markalaştırdı

 
 
Xbox'ın yeni nesil için ürettiği Xbox Series X için "Power Your Dreams" sloganını kullanacak. Geçtiğimiz ayın başlarındaki The Game Awards etkinliğinde de duymuş olduğumuz slogana, Xbox güveniyor gibi duruyor.
 
Wccftech'in fark ettiği üzere Xbox, "Power Your Dreams" sloganını 2019 Aralık ayının sonlarında markalaştırmış. Bu da şu anlama geliyor, yeni nesilde "Power Your Dreams" yazılı ürünleri bol bol göreceğiz. Sloganın anlamı ise, hayalini kurduğunuz şeyleri gerçekleştirebilecek kadar güce sahip.
 
Xbox Series X konsolu 2020 yılının son aylarında piyasaya sürülecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Xbox Microsoft Yeni Nesil 2020 Project Scarlett Project Scarlett Haberler
Famitsu İnceleme Puanları: Sayı 1623 IEM Katowice 2020 Turnuvasına Davet Edilen Takımlar Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

8.1.2020 21:08:11

+1
PS Now'dan haberi olmayanlara, şu an listedeki 700 oyundan bazıları ve PS4 oyunlarını direk indirip oynayabiliyorsunuz, Gamepass bunun yanından bile geçemez... ABZU Assetto Corsa Batman: Arkham Knight BEYOND: Two Souls with Advanced Experiments DLC Bioshock BioShock 2 BioShock Infinite Bloodborne Borderlands: The Handsome Collection Borderlands: Ultimate Edition Darksiders: Warmastered Edition Darksiders II Deathfinitive Edition DiRT 4 (new) DiRT Rally Dishonored Doom (new) Fallout 4 (new) God Of War 3 Remastered Grand Theft Auto V Gravity Rush 2 inFAMOUS Second Son Journey Killzone Shadow Fall Limbo Lords of the Fallen Metal Gear Solid V: Ground Zeroes Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Mortal Kombat X Need for Speed Rivals Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Pillars of Eternity: Complete Edition Project Cars Project Cars 2 SOMA Tekken 7 (new) The Last of Us Uncharted 4: A Thief's End Until Dawn Wasteland 2: Director's Cut Wolfenstein The New Order Buna rağmen bu sistemin gelmesine karşıyım ancak önümüzdeki nesil PS Now ülkemize gelecek ve tüm nesillerle geri dönük uyumluluğu olduğu için her oyunu indirip oynama imkanınız olacak.

Guest-AEF248198

8.1.2020 20:53:26

0
Bunu Netflix gibi düşün, Microsoft'un bu kadar oyun stüdyosu almasının nedeni Gamepass için kendi orjinal içeriklerini yapmak. Dışarıdan getirebildiği oyunları getiriyor kendi ürettikleri de ilk günden ekleniyor. Forza Horizon 4, Halo Infinite, Gears of War, Ori, Bleeding Edge, Sea of Thieves, Outer Worlds vs vs vs bunlar gibi bir sürü oyun eklenecek. Bir oyun çıktığı zaman zaten pahalı olduğundan alamıyorsun 6 ay 1 sne sonra alan bir sürü insan var. Avrupa'da 60-70 birim olması Avrupalıların da bunlara para yağdırdığı anlamına da gelmiyor.

İdrak İstimlak

8.1.2020 20:47:33

+1
Konu ne, tartışılan şey ne? Xbox veya Ps ile ilgili hangi haberi, hangi konuyu açsanız, aradan yırtık dondan çıkar gibi Gamepass yorumları geliyor. Yani insan ilgi duyacak gibi olsa da, bu tip yorumlardan sonra gıcık oluyor. Yani bunun propagandasını yaptığını çalışanlar, işin bir de bu yönünü düşünsün. Ben defalarca bu sistemin zararlarından bahsettim, kesinlikle oyuncu dostu değil, uzun vadede oyuncu düşmanı bir sistemdir. PS kanadında daha fazla içeriği ile zaten PS Now var, PS4 oyunlarını indirip oynayabiliyorsunuz. Burada GTA5 ne kadar zaman vardı ama Xbox Gamepass'a gelince olay oldu. Bakın yabancı forumlarda insanlar neleri tartışıyor, millet burada sözde bir Xbox fanına cevap yetiştirmeye çalışıyor, boşuna nefesinizi tüketmeyin, biraz da başka kaynakları okuyun, bilgilenin... https://www.reddit.com/r/kindafunny/comments/asiarh/the_case_against_xbox_game_pass/

aykut291

8.1.2020 20:29:16

0
Ya iyide arkadaş Gamepass her oyun dahilmi ?Yani şim CP2077 hemen çıktığı gün eklenecekmi ? Gamepass hep eski oyunlar var veya zamanı geçmiş oyunlar hem o oyunlar senin olmuyor yani sen her ay o ücreti ödüyosun o oyunları oynamak için ben bütün oyunları oynamıyorumki mesela Gamepass kendine göre + sı var ama çokta abartılscak birşey değil fiyat konusunda bizim gibi 3. Dünya Ülkeleri ger.Adamlar Amerikada Avrupada 60 70 birim fiyattan satın alıyor bunları oda ilk çıktımı 1 2 ay sonra o fiyatlar iniyor aşağıya yani fiyat konusunda kıyaslama yapmam bu Ülkede ben 3. Dünya Ülkesinde yaşıyorum bu Ps her konuda daha avantajlı olduğu gerçeğini değistirmez fiyatı saymassak.

Guest-AEF248198

8.1.2020 20:14:33

0
Sıkıntı o zaten çok satan kim olursa bu sefer bakıyorsun zam falan gelmeye başlıyor rekabet iyidir her zaman.

Guest-A5EF6FA98

8.1.2020 20:11:22

0
Üstadım Xbox Türkiye tanıtım müdürü gibisiniz anca bu kadar savunulur Sen sanıyor musun ki Xbox türkiye de çok satsa gamepass bu fiyattan olur aylık 60 TL yazar en az bu yüzden çok satmasın yeni nesilde Xbox'a geçersem oyunlar beleşe gelir neredeyse

Venomstr

8.1.2020 19:35:09

0
Var zaten PS Now. Uncharted Kayıp Miras indiriyorum şuanda. 7 günlük denemesi de var. Bedava oynanıyor. Horizon Zero Dawn'ı da eklediler bu ay.

Guest-AEF248198

8.1.2020 19:26:25

0
Witcher 3 oynamak istesem 64 tl'ye satılıyor. https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP4497-CUSA05574_00-00000000000GOTY4 Sony istese Gamepass gibi servis getiremez mi elbette getirir ama bu kadar çok satınca gerek duymuyorlar ya da getirmek istemiyorlar bilmiyorum, ben olsam bu akdar çok satınca gerek duymam.

Venomstr

8.1.2020 18:51:07

0
Göz göre göre yalan yanlış milleti kandırma bari. GTA 5, PSN'de şuanda 49 TL. Ahlaklı olun biraz. https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP1004-CUSA00411_00-PREMIUMPACKOG001

Guest-AEF248198

8.1.2020 18:25:55

+1
Playstation'da tabi ki multiplatform oyunlar oynanıyor sadece exc oyunlar değil oynayalım o zaman. Metro Exodus oynamak istesem Psn'de 119 tl, The Outer Worlds oynamak istesem Psn'de 291 tl, GTA V oynamak istesem Psn'de 164 tl. Xbox'da bu oyunları oynamak istesem an itibariyle 3 ay 5.90 tl. Hadi buyur buradan yak. https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP4829-CUSA13689_00-THEOUTERWORLDS01 https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP1004-CUSA00411_00-GTAVDIGITALDOWNL https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP4062-CUSA11407_00-METROEXODUS00000

aykut291

8.1.2020 14:37:04

+1
Xbox sahipleri sanki Sony nin elini n Armut topladığını zannediyor.Durun bakalım adamlar bir resmi olarak tanıtsın bir hangisini güçlü olacağına ondan sonra karar verin.PS almak demek.hem exc oyunları oynamak demek hemde multi oyunları oynamak demek.Sanki biz sadece exc oyun oynuyomuş gibi vır vır yapmışsınızda yapmışsınız gülünçsünüz gülünç gerçeği kabul edemiyosunuz hangisi iyiyse onu alırsın ama kalkıpta daha duyurulmamış konsol üzerinden böyle boş yapıyorsunuz ya ps5 güçsüz olucağını nereden öğrendiyseniz artık kaynak gösterinde bizde görelim.Çıkan haberler söylenti resmi değil.

kataaay

8.1.2020 13:15:29

+2
Ortalama bir insanın yılda oynayabileceği hikaye bazlı oyun sayısı belli. İnsanların işi, okulu vs. gibi çok daha fazla zaman ayırması gereken unsurlar var hayatlarında. Bu koşullar altında, mesela kendimden örnek vereyim, ben ve yakın çevremdeki insanlardan gördüğüm yılda taş çatlasa 10 - 15 tane hikayeli oyun oynayabiliyoruz ki bu gayet yeterli bir sayı. Ben dünyadaki ortalamanın da bundan fazla olacağını düşünmüyorum. Bunun üzerine yıllık birkaç tane de multiplayer deneyimi iyi olan oyun alıp genelde yıllık oyun kotasını dolduruyor insanlar. Yukarıda bahsettiğim o 10-15 oyunuysa insanlar haklı olarak kaliteli oyunlara ayırmak istiyor. Hayatta vakitten ve sağlıktan kıymetli bir şey yok. İşte tam olarak bu noktada insanlar ister istemez Sony'nin özel oyunları ve Nintendo'nun özel oyunlarına yöneliyorlar. Çünkü yıllık az sayıda oyun gelse de bu çıkan özel oyunların kalitesi rakiplerine oranla çok iyi, e ikisinin toplam da yıllık çıkardığı kaliteli oyun sayısı 5'in üzerinde oluyor. Haliyle insanlar da bu nedenle kaliteli içeriğin fazla ama sayısının az olduğu Playstation ve Nintendo'nun konsolarına yöneliyor. Burada bazı arkadaşlar fakir edebiyatı yapıp Game Pass'de Game Pass demiş. Game Pass çok iyi bir hizmet olabilir ki benim de şu an üyeliğim var ancak siz bir insana konsol satmak istiyorsanız yıllık oyun oynama sınırı belli olan kitlelere aylık 5 TL'ye yıllanmış oyunları bir sisteme ekleyerek satamazsınız. Çünkü çoğu kişinin bir tane konsolluk bütçesi var ve oyunlara ayırabileceği vakit sınırlı. Aynı nedenden ötürü siz bu vakti sınırlı olan insanlara gidip 5 TL'ye boş içerikli oyunları sunduğunuzda, bu durum bu insanlara hiçbir anlam ifade etmiyor. Adam gerekirse yıllık 3 oyun alıyor ama kaliteli olanları seçiyor üstüne de iki tane multiplayer oyun alıp önüne bakıyor (misal FIFA ve COD). Son dönemlerde popüler multiplayer modu gelişmiş oyunlarda Playstation ile anlaştığı için Xbox bir darbeyi de buradan yiyor (FIFA ve COD'un partneri eskiden Xbox'dı şimdi Playstation). Xbox tam olarak bu nedenlerden ötürü konsol satış miktarını artıramıyor ve bu durumu anlayamadıkça da satışların olumluya gitme olasılığı yok. Buraya papağan gibi aynı şeyleri bir yıldır yazan arkadaşların önce bunu anlaması ve kafa ütüleme stratejilerini de buna göre geliştirmeleri gerekli diye düşünüyorum.

Biohesner

8.1.2020 05:10:47

+2
Forumun konsol anlayısı PS4 Sevenlerı:Ps4 un exc oyunları var bikere cok guzeller Xbox Sevenler:İyi guzelde multiplayer oyunlarda daha cok zaman geciriyoruz Exc oyunlar max 5 gunde bitiyor Ps4 Sevenler:Bizim exc oyunlarımız var.Çok satıyor ps4 bu yuzden parasıda bizim cebimize giriyor Xbox Sevenler:Bizimde kaliteli baglantı ve cebimizi düsünen bir konsol var Ps4 Sevenler:Biz daha cok satıyoruz exc oyunlar onemlı konsol sattırıyor Xbox Sevenler:İyide benimde cebimde okadar para yok Ps4 Sevenler:Siz oyundan anlamıyorsunuz exc oyun onemli konsol sattırıyor Ps4 Sevenler:Xbox taraftarlarını bloklar Bunu yazan ben:Aaaaa steamde erken erişimde satın aldıgım oyunun yapımcısı dolandırıcı cıktı Son zamanlarda ozellıkle ps4 fanatikleri her xbox konusuna damlayıp sanki kendi kazanıyormus gibi cok satan konsolu en iyi konsolmuş gibi algılayıp bide kendi kazanıyormus gibi satıs rakamları ortada diye diye tüm xbox habelerine damlıyorlar.Ha xbox takılerde cok masum degil kardesim ben konsolumla mutluyum cok sukur demek varken,Greksiz bir kavgaya tutusmasi,Anliyamiyorum gercekten.Yeni nesilde guclu olsun yada olmasin Xboxa geciyorum agirlikli olarak Multiplayer oyun oynuyorum exc oyuna verecek paramda yok acikcasi fakirim ha olsa bile yine indirimlerde alabilirim.Konsol alirken dikkat etmeniz gereken sey satis rakamlari veya exc oyun degil.Konsolun basinda harcadiginiz zaman onemli.Cikip GoW icin ps4 u alirsin ama 2 gun sonra kendini Rainbow six gibi oyun oynarken bulursun

Babblebabble

8.1.2020 04:34:44

0
Her konuda olduğu gibi çıkarıp masaya vuran yorumumu yapıyorum beyler "Hepiniz itinayla boş yapıyorsunuz, paranız varsa hepsini alıp oynarsınız, eksik kalmazsınız.Parayı veren düdüğü çalar"

Berkayselcuk

8.1.2020 03:13:19

+2
Aynen siz birbirinizin dengisiniz, salın artık Xbox başlıklarına gelip sallama işini de hayatınıza bakın dedeler sizi. Ortada konsolun sadece ismi var cismi yok, bir tane oyunu yok, gelen tüm haberler xbox dan daha güçsüz olacağını söylüyor hala kaç yaşında adamlar gelip fanboyluk yapıyorlar. Yahu alooo bı uyanın o xbox one i çıkartan tanıtan ceo sutlandi, başa geçen adamın bir yamuk hareketi yok. Tamamen oyun odaklı çıkartacağız dedi. 10 u gecik stüdyo aldı, oyun tanıtıp duruyor siz hala "ama multimedya kutusu yeaaa" diye geziyorsunuz. Bi laf konuşurken tek dayanaginiz taa neslin başındaki hatalar olmasın. Aynı şeyi 100 defa yazmakla tecrübeli gamer olunmuyor.

Venomstr

7.1.2020 23:37:43

+2
Cidden aklı başında insanlar değiller. Kapasite farkı var. Dengimiz değil.

Persona_6

7.1.2020 23:20:57

+3
Bunları muhattap alıp bir de açıklama yapıyorsun hocam ya alayı xbox fanboyu , salla şunları şu foto her şeyi anlatıyor zaten.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

TheNewAtilla

7.1.2020 22:31:38

+3
adama düzgünce cevap veriyorum, hani bir fikir-alışverişi tartışma dönsün yok abi adam ozan güvene bağladı

rambocuk

7.1.2020 22:30:47

0
Güçlü çıkan 2 - 0 öne geçer, kimse 4 sene sonra çıkacak gow 2 yi beklemez, ha bende 2080 ti var Xbox ne kadar güçlü olursa olsun ona yetişemiyeceği için ilgimi çekmiyor ama ps5 evet excler çıkınca mecbur alınası konsol haline gelecek

Guest-AEF248198

7.1.2020 22:20:17

+2
Bi blokta benden onun yorumları çekilir gibi değil geçen de bana kıskanç yazmıştı.

TheNewAtilla

7.1.2020 22:18:55

+2
Sende dinazor olmalısın. Çok boş yapıyorsun Blok

Venomstr

7.1.2020 22:13:25

+7
Ne Godfall'ı kardeş, indie oyun o. Çok çocukça olmuş bu mesajın. Sanıyorum öğrencisin

TheNewAtilla

7.1.2020 22:09:41

0
Sonynin ps5 yol haritası elinde heralde. Ortada Pcye de gelecek olan godfall gibi looter slasher dışında bir oyun yok. Bethesda ve bioware gibi firmalar nereden nereye geldi. Ortada bir duyuru yokken sonye bu kadar güvenme, yaya kalırsın. Zaten sony kendisi söyledi, yeni nesilde online oyunlara daha çok önem vereceklerini. Acemice yorum yapan sizsiniz

Venomstr

7.1.2020 22:00:03

+3
Sony'nin strateji haritası belli. Özel oyun mantığı belli. Gelecekte ne olacağı biliniyor. Üstüne üstlük geriye uyumluluk geliyor, PS Now detaylandırılacak. Özel oyunlarının nasıl olacağı belli. PS4'e Last of Us 2 gelecek, Ghost of Tsushima gelecek. Kendi IP'leri var, yeni IP'leri var, henüz duyurmadıkları IP'leri var. Yazdıkların çok acemice olmuş

TheNewAtilla

7.1.2020 21:45:48

0
Bunları bildiğim için bu yorumu yazdım. Sony tarafında ps5 için cezbedici bir oyun duyurusu yok. Xboxda ise hellblade 2 ve gamepass var. İki konsolun fiyat ve güç farkı belli değil. 2013 yılında ise xbox hem gücü zayıftı hemde daha pahalıydı. Xbox one x ise god of warların, last of usların gölgesinde kaldı. Ki one x yine prodan pahalı ve geç çıktı. Güç ve fiyat avantajıyla gelirse xbox 360 dönemi yaşanabilir. Ha bir de xbox one duyurusundaki tv odağı bugün hala kötü hatırlanacak kadar bir fiyaskoydu.

Venomstr

7.1.2020 21:26:12

+3
Halihazırda katladı zaten. Nintendo Switch de Xbox'u geçti. Asıl aksini düşünmek absürt. Elinde güncel örnek var.

TheNewAtilla

7.1.2020 21:22:27

+2
Sony sürpriz yapmadığı sürece biraz zor ikiye katlar xboxı. Tabi xbox fiyat dezavantajıyla gelirse başka

Fearless_tr

7.1.2020 20:02:33

+1
Yilda 50 oyun nedir is güc yokmu kardesim :))))

Jack Rabbit Slims

7.1.2020 19:13:38

+8
Yılda 50 tane ne oynuyorsunuz siz arkadaş...

Philipp_Plein

7.1.2020 18:26:47

+7
Canım burası technopat forumları değil hadi başka kapıya.

William Munny

7.1.2020 17:09:12

+8
quote:

Orjinalden alıntı: Philipp_Plein Ben şahsen gücü tercih ederim. Yıl da 50 tane oyun bitiririm bunlardan 3 tanesi ex olduğunu farz et, oynamasam ne kaybederim? Ex filan hikaye anlayacağın oynamasam da bir şey kaybetmem çünkü en kralı bile 2 günde bitiyor. İnsanların tüm yıl oynadığı oyunlar belli hepsi 3. parti oyunlar ve bunları en iyi grafik kalitesinde oynamak varken neden 2-3 ex için başka konsolu main yapayım? Yeni nesilde her türlü xbox akar <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/ok.gif" alt="" border="0" align="middle">
insanlar gücü tercih etseydi one x ile ps4 arasındaki fark biraz olsun kapanırdı kanımca, aksine daha çok açıldı, özel oyunlar mı daha çok hitap ediyor yoksa senin gibi yılda 50 tane oyun bitirme hevesi içinde olanlar mı zaman göstericek.. bende ps xboxı satışlarda ikiye katlayacağını düşünüyorum

Funder

7.1.2020 17:05:17

+8
De-da bağlaçlarının nereye geldiğini bilmediğinden garantiye almak için "yıl da" yazmış canım ya. Edit : düzeltmiş daha sonra [:'(]

Philipp_Plein

7.1.2020 16:42:54

+12
Ben şahsen gücü tercih ederim. Yılda 50 tane oyun bitiririm bunlardan 3 tanesi ex olduğunu farz et, oynamasam ne kaybederim? Ex filan hikaye anlayacağın oynamasam da bir şey kaybetmem çünkü en kralı bile 2 günde bitiyor. İnsanların tüm yıl oynadığı oyunlar belli hepsi 3. parti oyunlar ve bunları en iyi grafik kalitesinde oynamak varken neden 2-3 ex için başka konsolu main yapayım? Yeni nesilde her türlü xbox akar

Guest-AEF248198

7.1.2020 15:49:55

+1
Halo Infinite'ı merakla bekliyorum bakalım baya iyi bir iş çıkaracaklar gibi.

William Munny

7.1.2020 15:20:17

+2
insanlar gücü mü yoksa çıkacak oyunları mı hayal ediyor acaba..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Project Scarlett
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız