Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox One Temmuz Güncellemesi Yayınlandı

 
   Microsoft, Xbox One'ın Temmuz ayı güncellemesini bugün itibariyle yayınladı.
 
   Bu güncelleme E3 2018'de duyurulan FastStart özelliğini getiriyor. FastStart kısaca bir oyunu tam olarak indirmeden oyuna erişebilmenizi sağlıyor. FastStart oyunun başlaması için gereken en önemli dosyaları belirleyerek ilk olarak onları indiriyor ve böylece oyunu oynamaya başlayabiliyorsunuz ve kalan indirme arka planda devam ediyor. Örneğin The Flame in the Flood indirme boyutu 4,33 GB ve FastStart sayesinde 1, 73 GB indirdikten sonra oyuna girebiliyorsunuz.

   FastStart şu anda Xbox Game Pass kütüphanesindeki seçili oyunlarda kullanılabiliyor ve ileride bu sistemi destekleyen oyun sayısı artacak.
 
   Oyuncular artık Xbox One oyunları ve uygulamaları için gruplar oluşturabilir. Bu özellik oyuncuların içerik koleksiyonları oluşturmasına, onları adlandırmasına ve bunları ana menüye eklemesine olanak tanıyor ve bu da hızlı bir erişim imkanı sunuyor.
 
   Güncelleme ayrıca Y tuşuna basarak kontrol panelinde hızlıca arama yapabilme, Mixer Share Controller iyileştirmeleri, Mixer üzerinde tam ekran yayın yapabilme ve yayın kalitesi ve stabilite iyileştirmeleri içeriyor.

   Güncellemenin tüm detaylarını buradan okuyabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Ruiner'a Türkçe Altyazı Seçeneği Eklendi Asterix & Obelix XXL 2 Remaster ve Asterix & Obelix XXL 3 Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

10.7.2018 18:47:55

0
Şimdi buralarda yazılım üstadı MS diyorlar ya, inanın gülüyorum. Az önce bu yazılım üstatlarının oyunu Sunset Overdrive'ı oğlum oynamak istedi, benim save'in üzerinden devam etmemek için yeni kayıt açalım istedi ama oyunda böyle bir seçenek yoktu. Hadi bunu anladım, tamamı ile yapımcı firmanın hatası, sadece profil değiştirme seçeneği var. Neyse önemli değil, kendi kayıtlarımı silerim, sonra yeni karakter yaratıp çocuk oynar dedim, sildim kayıtlarımı da. Ama oyunu açıyorsun, kayıtlı veri olmadığından buluttan indiriyor otomatik olarak. Yahu buluttan kayıtlarımı sileyim dedim, öyle bir seçenekte bulamadım dashboard'ta. Bu arada internet bağlantısını kes diyecek arkadaşlar, oyunu MS Store'dan aldım, internete bağlı olmadan açılmıyor oyun... Bunlar PS4'te taa PS3 zamanında bile olan özelliklerdi, Xbox'ta olmaması büyük eksiklik, yani bu mudur yazılım üstatlığı, bu mudur kullanıcı dostu iş yapmak?

Lazburnu53

8.7.2018 16:01:14

0
Selamlar hocam .. Oyunun daha inmeden tamamı oynama işi zaten önceden beri olan şey bu özelik daha gelişmiş hali bu arada klasör olayı zaten vardı xboxda grup olayı geldi yeni bilip bilmeden ms nin yazılımına laf atiyolar ps4 yazlımını savunanlara gülüyorum arakdaşlar fanboyluğu birakın biraz araştırın öyle yorum yapın tam olayı anlamadan atliyorsunuz tamam anladık EX oyunlarda ps4 iyide geri kalan hiçbirşeyde iyi değilbe arakdaşlar bunu barısz hepiniz biliyorsunuz her konuda xbox kopyalamasıda ayrı bir komik bu arada ps4 klasör işi 2 3 ay önce ye kadar yoktu xboxda 2 senedir var oda alt bilgi olsun... grup landırma ile klasör işini karıştırmayın..

CaSsErDoDo

7.7.2018 17:42:58

0
.

fhrstw

7.7.2018 16:19:01

0
Ps4 alacağıma nvidia shield alsaydım hiç yoktan kodi falan yüklerdim xbox pahalı ve türkçe desteği yok diye almamıştım benim cenabetliğimden midir nedir bütün yenilikler xboxa geldi xbox alsam kesin kodi kaldırılıp ps5 e gelir android desteği falan çıkar. İsyan ettim yahu android telefonum vardı iphone a geçtim bütün yenilikler uygulamalar androide gelmeye başladı acaba rakip firmalar arasında benim ile ilgili bir protokol falan mı var anlamadım.

İdrak İstimlak

7.7.2018 13:42:00

0
İşte biz buna özetle "Stockholm Sendromu" diyoruz...

Guest-AEF248198

7.7.2018 11:40:24

+2
Microsoft güncellemeyi yapıyor yankısı Ps4 fanboylarından çıkıyor. God of War 4 bitmesin diye günde 5 dk oynayıp uyanık kaldıkları her saatte Xbox'a sallamaya çalışıyorlar. God of War 4'ün piyasası düşmeden satmaya bakın malum Spider Man geliyor, yoksa alabilmek için 2-3 ay para biriktirmek zorunda kalırsınız.

ReflexAction

7.7.2018 03:15:20

+1
quote:

Orjinalden alıntı: wattonx <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: ReflexAction Arkadaşların çoğu yanlış anlamış PS4'de olan özelik önce oyunun intro bölümünü indirir sonra sadece o kısmı oyunun tamamı inene kadar oynayabilirdiniz bu zaten vardı evet Fast Start ise böyle bir kısıtlama yok oyunun %30 u indiyse %30 örn 2.bölümü kapsıyor böyle devam edebiliyorsunuz wow oynayanlar bu özelliği iyi bilir oyun normalde 45 GB ama 2 GB inse bile başlayabilirsiniz oyun gitmek istediğiniz yerleri yükler öncelikle</blockquote> Textureler dialoglar meshler oyunun %50'si nasıl oynayacakmışısız %2lik kısmını çamur olur o misalen heroes of the storm'u inder hazır dediği anda aç oyunu bak bakalım nerenin çamuru o
tamam zaten şuan görüntü nasıl olur onu tartışmıyoruz ben bu teknolojinin açıklamasını yaptım.

wattonx

6.7.2018 21:58:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: ReflexAction Arkadaşların çoğu yanlış anlamış PS4'de olan özelik önce oyunun intro bölümünü indirir sonra sadece o kısmı oyunun tamamı inene kadar oynayabilirdiniz bu zaten vardı evet Fast Start ise böyle bir kısıtlama yok oyunun %30 u indiyse %30 örn 2.bölümü kapsıyor böyle devam edebiliyorsunuz wow oynayanlar bu özelliği iyi bilir oyun normalde 45 GB ama 2 GB inse bile başlayabilirsiniz oyun gitmek istediğiniz yerleri yükler öncelikle
Textureler dialoglar meshler oyunun %50'si nasıl oynayacakmışısız %2lik kısmını çamur olur o misalen heroes of the storm'u inder hazır dediği anda aç oyunu bak bakalım nerenin çamuru o

Philipp_Plein

6.7.2018 21:48:17

0
PS4 de yok hocam

Persona_Non_Grata

6.7.2018 21:37:31

+1
Ps4 te olan özelliği yenilik diye kakalamışlar

gamerasi

6.7.2018 21:00:26

0
Aylardır cihaz yatışta. Bir ara açayım da güncellesin kendini. RDR yeniden yüksek çözünürlükte oynarız diye aldık. İnsan açgözlü olmasın.

İdrak İstimlak

6.7.2018 19:53:41

0
Ahahaaaa... Nesil bitmiş, 5 sene sonra gelen özellik aynı nanenin laciverti, burada hala savunanlar var.

BSC Misafiri

6.7.2018 19:26:34

+3
Yukarda arkadas fast start ne anlamadan sallamis.Bu kadar kor fanatiklige gerek yok.Yazilim noktasinda xbox gece gunduz sabah aksam rakipleri net ezer.Ilk seri xboxone lar bile multitasking de geam kasma yapmior.Ms in hakkini vermek lazim.

ReflexAction

6.7.2018 19:05:20

+2
Arkadaşların çoğu yanlış anlamış PS4'de olan özelik önce oyunun intro bölümünü indirir sonra sadece o kısmı oyunun tamamı inene kadar oynayabilirdiniz bu zaten vardı evet Fast Start ise böyle bir kısıtlama yok oyunun %30 u indiyse %30 örn 2.bölümü kapsıyor böyle devam edebiliyorsunuz wow oynayanlar bu özelliği iyi bilir oyun normalde 45 GB ama 2 GB inse bile başlayabilirsiniz oyun gitmek istediğiniz yerleri yükler öncelikle

BSC Misafiri

6.7.2018 18:34:31

+4
Fast startı bilmeden yorum yapanlar var o dediğin one ilk çıktığından beri var kardeşim bu o özellik olmayan oyunları da erkenden başlatabilmek için yapılmış bir yapay zeka. UNUTMA KONSOLLARA YAZILIMSAL HER YENİLİĞİ XBOX GETİRDİ

Philipp_Plein

6.7.2018 18:27:12

+2
Fast start ps daki ile aynı şey değil xbox da da oyunun belli bir kısmı indikten sonra oyuna girme özelliği zaten yıllardır var hocam bu fast start onun gelişmişi. Twitch ve youtube canlı yayınını ise kendi platformları mixer varken bilerek destek vermiyorlar.

İdrak İstimlak

6.7.2018 18:01:01

0
Fast start denilen özellik PS4 un çıkışından beri olan bir özellik, yazılım üstadı MS beş yıl sonra anca getirebildi... Edit: Oyunları klasörler koyma da vardı PS4 te, yeni fark ettim onu da. Hala Twitch ve YouTube yayınının olmaması büyük eksiklik...

Philipp_Plein

6.7.2018 17:50:05

0
Gruplandırma olayı müthiş olmuş
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız