Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ruiner'a Türkçe Altyazı Seçeneği Eklendi

 
   Türk yerelleştirme firması AiBell Game Localization ve geliştirici Reikon Games cyberpunk temalı üstten görünümlü aksiyon shooter oyunu Ruiner'a resmi Türkçe altyazı desteğinin bugün itibariyle eklendiğini duyurdu.
 
   Ruiner şu anda Steam'de 31,00 TL fiyattan satışta. Buradan satın alabilirsiniz.
 
 
 

RUINER, 2091 yılında siber başkent Rengkok'ta geçen zorlu bir aksiyon nişancı oyunudur. Sinirli bir sosyopat, kaçırılan erkek kardeşini kurtarmak ve gizli Hacker arkadaşının rehberliğinde gerçeği ortaya çıkarmak için bozuk sisteme tepki gösterir.
 
Karmaşık & Zorlu Mücadele: Ölümcül malzemeler alarak, taktiksel zekanızı geliştirerek ve düşmanlarınızı afallatıp onları güçsüz bırakacak diğer akıl almaz becerilerde ve araçlarda uzmanlaşarak savaş alanının patronu olun.
 
Sanal Suçlardan Esinlenilmiş Cephanelik: Enerji kalkanı, hareketli bariyer ya da şebeke dönüştürücü gibi teknoloji harikası aletleri ve yetenekleri kullanın. Hayalet kısmıyla muhalefeti savaşta kendi tarafınıza çekebilirken çoğalma hızlandırıcı, refleks güçlendirici ya da aşırı yükleme sizi yakalanamaz kılacaktır.
 
Hikayeli Aksiyon: Duygusuz bir dünyada gezerken ve HEAVEN'daki birlik olmuş sanal tüccar titanları dağıtırken Rengkok'ta şiddetli yüzleşme, hedefe ulaştıran bir adım ve güven, değeri düşmüş bir para birimidir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam Ruiner Devolver Digital Reikon Games cyberpunk üstten görünümlü aksiyon shooter
BTK'ya Göre Kızlar Stres, Erkekler Hava Atmak İçin Oyun Oynuyor Xbox One Temmuz Güncellemesi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

6.7.2018 20:03:27

0
Oyun içinde dil seçeneği görünmüyor, bunun için oyuna Steam'de kütüphanede özelliklerden girip, dil seçeneğini Türkçe'ye getirmeniz lazım.

BSC Misafiri

6.7.2018 17:23:04

0
Firmalar her ülkede aynı fiyattan oyunu satıp bide dil eklemek lütufmuş gibi davranmıyolarmı .Bi editörde çıkıp korkmadan yapımcılara gidip şunu soramıyor arkadaş biz her ülke ile aynı hatta daha fazla para ödüyoken neden bizim dilimiz yok neden eklemiyorsun eklemiyorsan neden satıyorsun diyemiyor.

BSC Misafiri

6.7.2018 16:15:05

+2
Ooo iyi haber, ülkemizde daha çok satar, güzel oyun kanımca. hele ki o müzüüü. Suicide Serenade Sleep Paralysis. Uffffffff :)

mahsur kalan adam

6.7.2018 15:04:59

0
İşte şimdi oynanır Bu türe bayılıyorum ya izometrik aksiyon macera sıra tabanlı falan değil ama
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ruiner ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız