Xbox One Temmuz Güncellemesi Yayınlandı

Gazali Çetinkaya

 
   Microsoft, Xbox One'ın Temmuz ayı güncellemesini bugün itibariyle yayınladı.
 
   Bu güncelleme E3 2018'de duyurulan FastStart özelliğini getiriyor. FastStart kısaca bir oyunu tam olarak indirmeden oyuna erişebilmenizi sağlıyor. FastStart oyunun başlaması için gereken en önemli dosyaları belirleyerek ilk olarak onları indiriyor ve böylece oyunu oynamaya başlayabiliyorsunuz ve kalan indirme arka planda devam ediyor. Örneğin The Flame in the Flood indirme boyutu 4,33 GB ve FastStart sayesinde 1, 73 GB indirdikten sonra oyuna girebiliyorsunuz.

   FastStart şu anda Xbox Game Pass kütüphanesindeki seçili oyunlarda kullanılabiliyor ve ileride bu sistemi destekleyen oyun sayısı artacak.
 
   Oyuncular artık Xbox One oyunları ve uygulamaları için gruplar oluşturabilir. Bu özellik oyuncuların içerik koleksiyonları oluşturmasına, onları adlandırmasına ve bunları ana menüye eklemesine olanak tanıyor ve bu da hızlı bir erişim imkanı sunuyor.
 
   Güncelleme ayrıca Y tuşuna basarak kontrol panelinde hızlıca arama yapabilme, Mixer Share Controller iyileştirmeleri, Mixer üzerinde tam ekran yayın yapabilme ve yayın kalitesi ve stabilite iyileştirmeleri içeriyor.

   Güncellemenin tüm detaylarını buradan okuyabilirsiniz.