Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World of Warcraft Eklentilere Savaş Açıyor!

Arabirimi kullanmak oldukça kolay olacak gibi, herkes tamir parasından yırtacak!
    
     World of Warcraft 4.2 yamasına sayılı günler kalmışken yeni yeni haberler de gelmeye devam ediyor. Bunların içinde en önemlisi Blizzard'ın eklentilere açtığı savaş olsa gerek. Oyun içinde kullandığımız ve artık oyunun olmazsa olmaz bazı eklentileri tarihe karışıyor ve haricen yüklenmeye ihtiyaç olmadan oyunun içine ekleniyor.
 
      Bildiğiniz gibi oyunda, belirli seviyelerde girebildiğiniz Dungeon/Instance'lar (Sadece parti ya da Raid(10-25 kişilik partiler) ile girelebilen yüksek seviye zindanlar) var, eklentiler bu gibi partilerde hem kolaylık açısından hem de eğer oyunda fazla tecrübeniz yoksa size taktikleri açıklayarak, yapıp yapmamanız gereken hareketleri anlatıyordu. Ancak Blizzard bu eklentileri artık çok benimsemiş olacak ki kendi arabirimine Raid ve Zindanlarda yapmanız gerekenleri ve savaştığınız yerden genel olarak ne düşeceğine kadar anlatan bir çözüm getiriyor. Arabirimin oldukça kullanımı kolay ve eminim herkese derin bir nefes aldıracak.
 
     4.2 yaması ile gelecek olan bu yeniliğin ayrıntıları ise şöyle;
 
    * İsmi Encounter Journal olacak.
    * Dungeon Finder, Battleground Finder, Guild Finder gibi menüden kolayca ulaşılabilecek.
    * 10 kişilik ve 25 kişilik Raid savaşları, ayrı ayrı filterelenebilecek, böylece hangi yaratıktan ne düştüğü kolayca görülebilecek.
     * Oynadığınız sınıfa göre filtrelenebilecek, böylece bütün düşen eşyaları görmek yerine, sadece size yarayan eşyalara kolayca bakabileceksiniz.
     * Her büyük düşman taktiğine kolayca ulaşabileceksiniz, böylece partide saatlerce oturup kimseye bir şey anlatmak ya da dinlemek zorunda kalmayacaksınız. Çünkü herkes ne yapacağını bilecek.
     * Heroic ve Normal Mod filtreleri.
 
      Encounter Journal ile birlikte, bir de oyun içinde yine olmazsa olmaz olan bir eklenti olan "Deadly Boss Mods" gibi bir özellik daha geliyor. Bu özelliğin ayrıntıları ise şöyle;
 
     * Düşmanın kullandığı bütün vuruşlar ve büyülerin bir açıklaması.
     * Savaş sırasında ortaya çıkabilecek düşman ya da sizin yanınızda olan karakterin savaşa olan etkisi ve özelliklerini anlatan bir açıklama.
     * Savaş sırasında üzerinize bir büyük geldiği zaman yapmanız gerekeni bir cümlede anlatan uyarılar geliyor ki hayat kurtarıyor bunlar.
     * Bildiğiniz gibi WoW'da sadece düşmanın önünde durup ona vurmak yetmiyor ve savaşlar da tek düze gitmiyor bu yüzden her düzeyi anlatan birer açıklama daha girilmiş. Örneğin; Düzey 1'de herkese Shadow Bolt geliyor, Düzey 2'de Healer'a DoT(Damage Over Time = belirli saniyeler boyunca süren can emen büyüler/vuruşlar) geliyor gibi.
     * Ayrıca Normal Mod ve Heroic Mod filtreleri ile kolayca değişim yapıp, düşmanların neleri değiştirdiğini de görebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak MMOChampion World of Warcraft Blizzard Cataclysm PC
Max Payne 3, 1 Aralık'ta mı Geliyor? Wii U, Sony İçin Bir Tehdit Değil
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sulu Çor Kağan

20.6.2011 22:45:17

0
birşey soracağım; deadly boss mods anlık bilgiler veriyordu şuraya kaç şöyle yap. şimdi yeni gelecek sistem de böyle mi olacak yoksa sadece şu olduğunda şunu yapınız tarzı sadece bossdan önce bilgi mi verecek?

BSC Misafiri

20.6.2011 22:19:15

0
nerede kaldın SWTOR gel artık !!

sniper23

20.6.2011 18:56:07

0
2013 e kadar world of warcraftta destek verecek blizzard sonra titan adlı mmo su çıkacak sonra wow tarihe karışacak ve büyük ihtimal wow daki hesabları bu yeni mmo ya geçirecekler

aygun61

20.6.2011 17:56:12

+2
Blizzard'ta biliyor, bu bir oyunun son çırpınışları.

BSC Misafiri

20.6.2011 16:19:14

+3
ahahaha oyunu iyice bebe oyununa çeviriyorlar desenize

BSC Misafiri

20.6.2011 14:57:12

0
WoW öldü diyenlere kapak olsun.

BSC Misafiri

20.6.2011 14:39:16

0
Taktiklerin anlatılması gerçekten harika.Artık beş yalındaki bir keriz yüzünden bütün takım ölmeyecek.Okuması yazması olmayan direk takımdan kicklenir. Şimdi çıkıp "oyun giderek basitleşiyor" diyen klasik zihniyete de sorum olacak, gidip iki add on indirmek ve taktikleri raid leader'den dinlemek size ne kadar zorluk sağlıyor?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft: Cataclysm
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız