Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World of Warcraft'e Dönen Yaşayacak!

Geri dönmek isteyen ve bu sistemden yararlanmak isteyen varsa bana PM atsın, yollayabilirim :)

     Blizzard'ın yaptığı resmi açıklamaya göre Scroll of Resurrection sistemi geri dönüyor. Peki nedir bu Scroll of Resurrection?
 
     Scroll of Resurrection kullanılabilir hale geldiğinde herhangi bir arkadaşınızı ya da guild arkadaşınızı oyuna tekrar kazandırırsanız ikiniz de oldukça güzel hediyeler alacaksınız. Scroll of Resurrection'ı kullanabilmek için arkadaşınızın en ay 1 aylığına World of Warcraft'e üye olmuş olması gerektiğini de hatırlatalım önce. Arkadaşınıza bu Scroll'u yolladığınızda ve o kişi kabul edip 30 günlük aylık ücreti ödediğinde siz;
     * Bedava bir Spectral Gryphon yani binek (Alliance için)
     * Bedava bir Spectral Wind Rider yani binek (Horde için) kazanacaksınız.
Bunların yanında bu işlemi gerçekleştirdiğinizde arkadaşınız ister Burning Crusade eklenti paketine, ister Wrath of The Lich King eklenti paketine sahip olsun, hesabı direk Cataclysm eklenti paketine yükseltilecek.
     * Tek bir karakteri direk Level 80 olabilecek.
     * Bedava sunucu ve taraf değiştirme şansı olacak.
     * 7 günlük bedava oyun süresi kazanacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
World of Warcraft Blizzard Cataclysm PC
Silkroad Online'da White Day Etkinlikleri Ertelenen Inversion'a Mobil Sürüm Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.3.2012 00:31:46

0
walla o zaman keske o kadar para vermeseydi kullanıcılar cataclycm yukselicekse nerden cırparım diye bakıyor adamlar yhaf :P :)

raxtar

9.3.2012 14:52:47

0
valla olursa geri dönücem ama sıkıntı var 2 türk arkadasım bana yolladı ama gelmedi. faq ta yazan gibi türkler atamıyor. ama faq ta sadece yollamayla ilgili ülke sınırlaması var şimdi klandaki yabancı arkadaslar atıcak bakalım o gelicek mi

brk135

8.3.2012 10:12:36

0
ve türkiyedeki kullanıcılar ne davet atabiliyorlar nede davet alabiliyorlar...

Salazary

7.3.2012 18:00:47

0
PM'yi nasıl atıyoruz? Yada siz buradan görüp bana mı ulaşacaksınız?

asperyules

7.3.2012 16:26:43

0
Daha 2 gün önce bir mail geldi , triale geçtik arkadaşlarla.Trialde oynuyoduk şuanda da ve süremiz bitmesine yakın lich kingi ve oyun süresini alacaktık.Şimdi bu haberi görünce ve wow un bize 2 gün önce trialle başlamamız için mail attığını görünce kendimi bir kez daha Blizzard'dan kazık yemiş hissettim.Tebrikler Blizzard, insanları kazıklamada üstünüze yok.

Loveableintentions

7.3.2012 11:52:33

+1
@BSC Misafiri 07.03.2012 04:51:13 bunu yapmak çok basit daha öncede yapıldı recruit-a-friend ile hesabına giriyorsun ingiltere yazıyorsun bitiyor. yararlanıyorsun gayet.

BSC Misafiri

7.3.2012 04:51:13

0
ya zateb türk oyuncular yaralanamıyor boşuna hevesleniriyosunuz adamı olsa dönerdim FAQ dan alıntı: "To send an invitation an account must be a full active account in good standing. Only residents of the following countries may send a Scroll of Resurrection invitation: Austria, Belgium, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Netherlands, Norway, Portugal, Russian Federation, Spain, Sweden, Ukraine and United Kingdom. Battle.net registration required. Register at www.battle.net at no cost to you"

BSC Misafiri

7.3.2012 04:29:47

+2
bkz:"ölüyü canlandırma yolları"

FISH

7.3.2012 04:24:50

-2
Üstüne para da verseler dönmem. Playtime'a bakıp hayatından ne kadar gittiğini öğrenmek paha biçilemez. En son bakıp bırakmıştım zati.

söny

7.3.2012 03:19:54

0
Blizzard işini gerçekten çok iyi yapıyor world of warcraft konusunda süper+süper haber
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft: Cataclysm
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız