Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World of Tanks Grand Finals 2017 Finallerine Geri Sayım Başladı

 
   Wargaming bugün yaptığı açıklamayla Grand Finals 2017’yle ilgili yeni detayları gün yüzüne çıkardı. 300.000 $ değerindeki ödül havuzundan pay almaya çalışacak dünyanın en iyi 12 World of Tanks takımı, her yıl olduğu gibi bu yıl da görkemli bir organizasyonda karşı karşıya gelecek. 
 
   Grand Finals 2017’de aşina olduğumuz takımların yanında yeni takımlar da sahaya çıkacaklar. Avrupa’dan yarışmaya katılacak takımlar Oops – The Tough Giraffes, DiNG, Kazna Kru olurken, Kuzey Amerika’dan eClipse, ve Elevate olarak belirlendi. Asya Pasifik bölgesinden Team Efficiency ve EL Gaming, Çin’den YaTo Gaming, Bağımsız Devletler Topluluğundan ise Natus Vincere G2A, Not So Serious, TORNADO ENERGY ve Brain Storm, Büyük Finallerde yer almaya hak kazanan isimler oldu. 
 
   İki bölümden oluşacak final maçları toplamda dört güne yayılacak şekilde düzenlenecek. Grup sahnesinde, 23-24 Mayıs’ta başlayacak etkinliğe siz de online olarak bağlanabileceksiniz. Facebook ve Rostelecom desteğiyle Moskova’daki VTB Ice Palace’ı dev bir World of Tanks savaş alanına çevirecek final maçlarının tarihi ise 27-28 Mayıs. 
 
   27 Mayıs’ta çeyrek finaller için kapılarını saat 9 itibariyle açacak olan VTB Ice Palace, bir sonraki gün final karşılaşmaları için kapılarını saat 2’de aralayacak. Wargaming elbette etkinliğe fiziksel olarak katılamayacakları da düşündü ve hem internet yayını hem de sosyal medya üzerinden maçları takip edeceklere bir dizi sürpriz ve hediye hazırladı. 
 
   Wargaming.net Ligi’nin bu yıl bir de maskotu var. Tomato adlı bu istakoz yarışma boyunca maçlarda kimin kazanacağına dair tahminde bulunacak. Ayrıca Grand Pack ve Fan Pack olmak üzere 2 çeşit paket de Premium Shop’ta satışa sunulacak. Bu paketlerin hepsinde Grand Finals temalı oyun içi amblemler ve ürünler yer almakta. 
 
   Maçların stream yayınını 23-24 ve 27-28 Mayıs tarihlerinde thegrandfinals.com adresinden izleyebilir, Grand Finals ile ilgili tüm haberleri anında buradan takip edebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Wargaming.net PC Xbox One PS4 Strateji World of Tanks mmo f2p
Knack 2 için Ekran Görüntüleri Yayınlandı The Witcher Serisinin İkinci Kitabı Sword of Destiny Çıkış Tarihi ve Fiyatı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Tanks ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız