Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher Serisinin İkinci Kitabı Sword of Destiny Çıkış Tarihi ve Fiyatı

 
 
   The Witcher Last Wish kitabından sonra serinin ikinci kitabı Sword of Destiny de Türkçe oluyor ve Pegasus Yayınları, facebook hesabı üzerinden kitabın çıkış tarihini paylaştı. 
 
   The Witcher Sword of Destiny (Kader Kılıcı) 12 Mayıs tarihinde çıkış yapacak. Kitap şu anda n11.com üzerinde ön siparişe açıldı, fiyatı da indirimli olarak 25,55 TL.
 
Özgün Adı: Miecz Przeznaczenia
Çeviri: Regaip Minareci
Tür: Fantastik Roman
Sayfa: 440
Dağıtım Tarihi: 12 Mayıs 
 
"Rivyalı Geralt bir Witcher’dır. Daha küçük bir çocukken seçilmiş, eğitilmiş, büyülerle donatılmış ve mutasyon geçirmiş bir canavar avcısı. Acımasız, tekinsiz, karanlık ve canavarlarla dolu bir dünyada yaşar.
 
Bir Witcher’ın hayatı kolay değildir. Yaptığı iş gereği boğazına kadar pisliğe batıp tüm şehri tehdit eden ölümcül canavarların peşine düşer, denizkızlarını ikna etmeye çalışır. Asıl meselenin ejderhayı öldürmek değil hazinesinin nasıl paylaşılacağı olan bir maceraya gönülsüzce katılmak, insanların mı yoksa kadim türlerin mi daha büyük canavarlar olduğuna karar vermek zorunda kalır. Sihirbazlar, prensler, canavarlar, derebeyleri, rahipler, ozanlar ve her türden canavar bu topraklarda yaşar, hayatta kalmak için savaşır, sever ve nefret eder. Hepsinin arasında ise Rivyalı Geralt tek başına yürür." 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
World of Tanks Grand Finals 2017 Finallerine Geri Sayım Başladı Risk of Rain 2 Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MetalPWN

12.5.2017 16:23:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: gultekinlive bu kapaklar fotoğraflarda bir şeye benzemiyor da elime geçtiğinde niyeyse fena durmuyor. kitap yurdu an itibariyle ulaştırmıştır.
Satışa bugün çıkmıştı ama siz on sipariş verdiğiniz icin kitabı dünden vermişler sanırım kargoya. Kitapyurdu'nun bu huyunu seviyorum. Diğer siteler 7-9 gün derken benim siparişimi de sipariş verdikten 2 saat sonra kargoya vermişler. Merakla bekliyorum bakalım...

BSC Misafiri

11.5.2017 08:11:00

0
Çizgi romanları da var Bilginize, 2 sayısı Türkçe.

Jack Rabbit Slims

10.5.2017 22:21:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: Dukapta

Hocam dediğiniz gibi ilk kitabın başarısız noktaları vardı, özellikle bazı hikayeler ciddi manada sıkıcıydı. Ancak seri hakkında fikrim ikinci kitaptan sonra çok değişti. İngilizce olarak halen 6. kitabı okuyorum, son kitapta bir değişiklik olmazsa serinin en iyi kitabı "The Sword of Destiny" bana göre. 2. kitap olmasına rağmen ana karakterimizi burda tanımaya,anlamaya başlıyoruz, ilk kitabın en büyük eksikliği bodoslama bağımsız hikayelere dalması idi.
Ben de daha iyi olacağını umuyorum hocam bakalım sipariş vereceğim kitabı bugün yarın okuyup göreceğiz.

Dukapta

10.5.2017 15:42:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims Bu adam Tolkien'in karşılığı falan denerek olduğu konumdan 86 kat yüksekte gösterilmiş. İlk kitabı okudum, bunu da alacağım diğer kitaplar çıktıkça onları da alacağım falan ama ilk kitapta aradığımı bulmanın yakınından bile geçemedim. Çok da iyi olmayan öykülerden oluşuyor kitap, yani Witcher serisine sempatimiz olmasa, örneğin karakterin adı Geralt değil Michael olsa, karşısında bruxa değil hortlak olsa ben de dahil çoğumuz yüzüne bakmazdık bence kitabın. Hikayelerin pek iyi olmamasını geçtim yazım ve üslup da edebi yönden çok zayıf. Yani severek okuduğum Bioshock Rapture Şehri vardı, Bioshock hikayesi olduğu için konu mükemmeldi tabi ve dediğim gibi çok severek okudum ama edebi yönden çöpün de çöpüydü kitap. Ucuz Amerikan filmlerini yazan bir senaristin elinden çıkmış gibiydi, diyaloglar falan komedi. Son Dilek kitabı da bu derece aşağı olmasa da kaliteli olmaya yine çok çok uzaktı. Acaba çeviriden midir bu kalitesizlik, bilemiyorum. Belki seri ilerledikçe yazım kalitesi de artar. Bu kitap da kısa öykülerin derlenmesinden oluşuyor bu arada, bundan sonra romanlar başlayacak.
Hocam dediğiniz gibi ilk kitabın başarısız noktaları vardı, özellikle bazı hikayeler ciddi manada sıkıcıydı. Ancak seri hakkında fikrim ikinci kitaptan sonra çok değişti. İngilizce olarak halen 6. kitabı okuyorum, son kitapta bir değişiklik olmazsa serinin en iyi kitabı "The Sword of Destiny" bana göre. 2. kitap olmasına rağmen ana karakterimizi burda tanımaya,anlamaya başlıyoruz, ilk kitabın en büyük eksikliği bodoslama bağımsız hikayelere dalması idi.

Jack Rabbit Slims

10.5.2017 11:19:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: Sp!deR Ne kadar cahil varsa Pegasus'a kapaklardan laf etmiş. Bu kapaklar oyunun yeni basılan İngilizce versiyonlarındaki kapaklarının birebir aynısı adamlar sadece Türkçeleştiriyor. Amazon.com'a Witcher books yazıp bakabilirsiniz.
1.si İngiliz versiyonundaki kapakların birebir aynısı değil, gördüğün üzere kapak resmi aynı ama kapak düzeni İngiliz versiyonunda daha iyi: 2.si İngiliz versiyonu berbat kapak yaptıysa bunu birebir Türkçe versiyonuna alırsa bir yayınevi (ki birebir almamış dediğim gibi, daha da kötüleştirmiş) bizim bu kapağı güzel bulma mecburiyetimiz mi doğuyor? 3.sü kitap bir İngiliz kitabı değil, bizim çevirimiz de İngilizce'den değil. Serinin aslı Lehçe, çevirdiğimiz dil Almanca. Yani İngiliz versiyonunun ne özelliği var da onun kapaklarını beğenmek zorundayız? Onlar da bizim gibi kitapla alakası olmayan 3. bir ülke. Millete cahil deyip saçmalamak da iyiymiş.

Jack Rabbit Slims

10.5.2017 11:13:54

0
Bu adam Tolkien'in karşılığı falan denerek olduğu konumdan 86 kat yüksekte gösterilmiş. İlk kitabı okudum, bunu da alacağım diğer kitaplar çıktıkça onları da alacağım falan ama ilk kitapta aradığımı bulmanın yakınından bile geçemedim. Çok da iyi olmayan öykülerden oluşuyor kitap, yani Witcher serisine sempatimiz olmasa, örneğin karakterin adı Geralt değil Michael olsa, karşısında bruxa değil hortlak olsa ben de dahil çoğumuz yüzüne bakmazdık bence kitabın. Hikayelerin pek iyi olmamasını geçtim yazım ve üslup da edebi yönden çok zayıf. Yani severek okuduğum Bioshock Rapture Şehri vardı, Bioshock hikayesi olduğu için konu mükemmeldi tabi ve dediğim gibi çok severek okudum ama edebi yönden çöpün de çöpüydü kitap. Ucuz Amerikan filmlerini yazan bir senaristin elinden çıkmış gibiydi, diyaloglar falan komedi. Son Dilek kitabı da bu derece aşağı olmasa da kaliteli olmaya yine çok çok uzaktı. Acaba çeviriden midir bu kalitesizlik, bilemiyorum. Belki seri ilerledikçe yazım kalitesi de artar. Bu kitap da kısa öykülerin derlenmesinden oluşuyor bu arada, bundan sonra romanlar başlayacak.

Sp!deR

9.5.2017 23:10:57

+2
Ne kadar cahil varsa Pegasus'a kapaklardan laf etmiş. Bu kapaklar oyunun yeni basılan İngilizce versiyonlarındaki kapaklarının birebir aynısı adamlar sadece Türkçeleştiriyor. Amazon.com'a Witcher books yazıp bakabilirsiniz.

MetalPWN

9.5.2017 20:01:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: gultekinlive

hanımefendidir kendisi, regaip kandilinde doğmuştur. http://kalemagency.com/?page_id=6323

Sgt.Panda

9.5.2017 16:29:06

0
Kapaklar The Witcher 2'den alınma sanırım. Bu arada ilk oyun, son kitabın bittiği yerden başlıyor. Ciri, Geralt'ı kurtarıp ormana bıraktığı yerden başlıyordu ilk oyun.

metebyr

9.5.2017 12:35:14

0
ayrıca ilk kitap orjinal dilinden değil çevirinin çevirisinden yapılmıştı, yine aynı çevirmen görev almış demek ki bunu da kendi yazıldığı dil lehçeden değil de yine lehçeden almancaya almancadan türkçeye şeklinde yapıldı. umarım regaip beyin ilk kitapta olan çeviri başarısı devam eder fazla anlam kaybolmadan bize hikayeyi sunar

metebyr

9.5.2017 12:32:14

0
ilk kitabın sonundaki ansızın kehanet vedalaşma derken çok güzel yerde bitmişti, ikincisini de merakla bekliyorum en kısa sürede temin ederim. kitap kapaklarını da ikinci oyunu çok sevmiş ve 4-5 kere bitirmiş birisi hazırlıyor herhalde :)

Angel of the Lord

9.5.2017 10:03:12

+1
Kapak olayını beceremiyor gibiler..

JackTim

9.5.2017 09:48:53

0
Kapaklar çok dandik.

BSC Misafiri

9.5.2017 06:55:40

0
Oh birincisinin nerdeyse yarısına geldim ikincisi ne zaman çıkar diye düşünüyordum ilaç gibi haber. Kitap güzel tavsiye ederim.

BSC Misafiri

9.5.2017 06:54:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: Zarbo257 İnşallah 2.ci kitapta kısa kısa hikayelerin derlemesi değil de devamlı bir hikayenin başlangıcıdır.Şahsen ilk kitaptaki o kısa kısa hikaye olayı beni aşırı sarmadı ama okutturuyordu kendini.
yok hocam bu tek bir macera ve bay güzeldi bi ay kadar önce okumuştum anında bitirmiştim

s_demirci_53

9.5.2017 05:14:45

0
quote:

Orjinalden alıntı: Zarbo257 İnşallah 2.ci kitapta kısa kısa hikayelerin derlemesi değil de devamlı bir hikayenin başlangıcıdır.Şahsen ilk kitaptaki o kısa kısa hikaye olayı beni aşırı sarmadı ama okutturuyordu kendini.
ilk iki kitap kısa hikayelerin kitaplaştırılmış hali falan diyorlar. aslında ilk kitap kader kılıcı imiş ama son dilek kader kılıcı öncesini anlatan ve kısa hikayelerin kitaplaştırılmış hali olduğu için ilk sayılıyor diye bir yorum okudum...

Zarbo257

9.5.2017 02:52:57

0
İnşallah 2.ci kitapta kısa kısa hikayelerin derlemesi değil de devamlı bir hikayenin başlangıcıdır.Şahsen ilk kitaptaki o kısa kısa hikaye olayı beni aşırı sarmadı ama okutturuyordu kendini.

Zarbo257

9.5.2017 02:51:51

0
Sonunda, ilk kitabı bitireli haftalar oluyor heyecanla bekliyordum.

Sean john

9.5.2017 01:20:11

0
ilk kitabı hemen bitirdim, baya sürükleyici ve oyunların öncesini anlatması fln çok iyi . Bence geralt kitapta daha cool .Kitabı okuyunca oyundaki bazı şeyleri anlıyorsunuz .

s_demirci_53

9.5.2017 00:11:32

0
oyunların hikayeleri tamamen cd project red tarafından yapılıyor diye biliyorum. kitap serileri ve yazar ile alakası yoktu galiba. ayrıca inşallah hepsi çevrilir...

Pissacore

8.5.2017 23:03:10

0
Hele şükür.

Sgt.Panda

8.5.2017 23:00:58

+3
quote:

Orjinalden alıntı: TurtleTut Oyunla alakası yok uyarayım...
Oyundan öncesini anlattığı için olabilir mi merak ediyorum...

Antikaruh

8.5.2017 22:11:17

0
Oyunla alakası yok uyarayım...
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız