Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wolfteam Türkiye Kupası Finali’nin Adı: 1907 Fenerbahçe - Galatasaray Espor

 
     Netmarble Türkiye’nin, Wolfteam için düzenlediği ve Türkiye’nin en güçlü espor takımlarının mücadelesine sahne olan 2019 Wolfteam Türkiye Kupası (WTK 2019), çekişmeli geçen ligin ardından 30 Kasım 2019 Cumartesi günü, Estanbul Gaming Center’da final yapacak. WTK 2019 Finali’nin ismi ise 10 güçlü takım arasında ligi 1’inci sırada bitiren 1907 Fenerbahçe ile onu 2’nci sırada takip eden Galatasaray Espor olacak.

Türkiye’nin en güçlü Wolfteam takımları kapıştı
 
     Wolfteam Ligi, bu yıl da Türkiye’nin en güçlü 10 Wolfteam takımının kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Ligin deneyimli takımları 1907 Fenerbahçe, Galatasaray Espor, Crew Esports ve Team Turquality takımlarının yanında, bu yıl lige ilk kez katılan Imaginative, Sangal Esports, İstanbul Espor ve Mod-Z Esports yer aldı. Ayrıca JesterOf ve Collectors da geçtiğimiz sezon Wolfcity turnuvalarında şampiyonluk yaşayan iki takım olarak bu sene ligde mücadele etti.

Fenerbahçe rekor kırdı
 
     1907 Fenerbahçe 18 maçta aldığı 16 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile topladığı 48 puanla rekor kırarak lig aşamasını lider tamamladı. Galatasaray Espor ise lig aşamasında 15 galibiyet 3 mağlubiyet aldı ve topladığı 45 puan ile ligi 2’nci sırada tamamladı.

Ezeli rakipler karşı karşıya
 
     İki takım arasında ligde oynanan ilk maçı Galatasaray Espor kazanırken, ikinci maç ise 1907 Fenerbahçe’nin galibiyetiyle sonuçlandı. Galatasaray Espor’un aldığı galibiyet aynı zamanda 1907 Fenerbahçe’nin 42 maçlık yenilmezlik serisine de son veren maç oldu. İki takım da ligde beraber bulundukları 3 sezonda da zirveyi kimseye bırakmadılar ve 3 sezondur ilk iki sırayı paylaşıyorlar.

Canlı yayınları kaçırmayın
 
     30 Kasım’da saat 12.00’de taraftarların katılımıyla gerçekleşecek 2019 Wolfteam Türkiye Kupası Finali’ni YouTube üzerinden JoygameWolfteam kanalından canlı izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Joygame Wolf Team MMOFPS FPS Joygame Shooter
Vampire: The Masquerade – Coteries of New York Bir Hafta Ertelendi Red Bull Player One’da Dünya Finali Zamanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SupremeWizardCartman

30.11.2019 21:22:46

+1
Rainbow Six,Owerwatch,CS:GO filan varken neden ırkımızdan bazı insanlar bu kademe: ölü tarzı ohin için e-spor düzenlerki sanki.Dünyada gülmek için bir sebeb daha...

BSC Misafiri

30.11.2019 09:30:37

0
wolfteam para tabanlı bir oyun, nasıl olurda e-spor olarak oynanır. para yatıran kazanır tarzı bir kafaya sahip bir oyunda e-spor maçı saçma geliyor

xenferious

30.11.2019 03:07:55

0
CSGO varken boyle oyunlara bütce ayırmak ta ne bileyim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wolfteam
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız