Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2019 Wolfteam Türkiye Kupası'nda Şampiyon Galatasaray Espor!

 
     2019 Wolfteam Türkiye Kupası'nda şampiyon Galatasaray Espor oldu. Wolfteam tarihinin 5 maça uzayan ilk finalinde rakibi 1907 Fenerbahçe Espor'u 3-2 yenen Galatarasay Espor, bu sonuçla birlikte kulüp tarihinin ilk Wolfteam şampiyonluğunu almış oldu.
 
 
 
Lig Sezonu     
 
     1907 Fenerbahçe 18 maçta aldığı 16 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile topladığı 48 puanla rekor kırarak lig aşamasını lider tamamladı. Galatasaray Espor ise lig aşamasında 15 galibiyet 3 mağlubiyet aldı ve topladığı 45 puan ile ligi 2’nci sırada tamamladı.
 
 
 
     Estanbul Espor ve Oyun Merkezi'nde düzenlenen finalde; sezonun grup birincisi 1907 Fenerbahçe Espor'u 3-2 yenen Galatasaray Espor, Wolfteam Türkiye Kupası tarihinde ilk defa şampiyonluğa ulaştı. Final serisinin en değerli oyuncusu, sergilediği etkili oyunla birlikte şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Emir "Hybrid" Erol olarak belirlendi. 
 
     Galatasaray Espor bu şampiyonlukla beraber Zula'da 6 ve Paramanya'da 1 şampiyonluk olmak üzere espor alanında toplam  8 şampiyonluk elde etmiş oldu. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Wolf Team MMOFPS FPS Joygame Shooter
DreamLeague Sezon 13 Avrupa Açık Elemeleri Tamamlandı Wolf Emekli Olduğunu Duyurdu!

tropeus77

1.12.2019 20:03:16

0
fatih terime izletselermiş keşke.. fener nasıl yenilir diye..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wolfteam
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız