Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wolcen: Lords of Mayhem için 1.1.1.1 Güncellemesi Yayınlandı

 
Geliştirici Wolcen Studio, hack-and-slash aksiyon rol yapma oyunu Wolcen: Lords of Mayhem için versiyon 1.1.1.1 Bloodstorm güncellemesini yayınlandı.
 
13 yeni ortam varyasyonu (Adrigion Mud Pits, Autumnal Marshes, Blood-curdling Swamp, Bloodweed, Battlegrounds, Emerald Halls, Halcyon Halls, Midsummer Haze, Polluted Plateau, Primaveral Mists, Shivering Wastes, The Stagnant Graves, Waylaying Plains,Windstruck Quagmire) ve oyun sonu seferleri için 4 yeni ortam (Aberrant Bluffs, Aberrant Halls of Adrastis, Infested Adrigion Woodlands, Infested, Primordial Catalyst) getiriyor.
 
Bunların yanı sıra 30 yeni zorluk seviyesi sunuldu. Saldırı tipi değiştiricileri yeniden tasarlandı, Annihilation, Anomaly, Mark of Impurity ve Tear of Etheliel gibi yetenekler için yeni görsel efektler eklendi. Yeni canavar animasyonları ve yeteneklerde dengelemeler yapıldı.
 
Ayrıca artık evcil hayvanlar altınları sizin için toplayacak.
 
Güncelleme çeşitli hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri de içeriyor. 
 
Wolcen: Lords of Mayhem PC (Steam) üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Wolcen: Lords of Mayhem Aksiyon RPG hack n slash online coop multiplayer hikaye diablo tarzı path of exile tarzı oyun
Ninja Gaiden: Master Collection PC'de 60FPS Kilitli Olacak Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown PS4 için Derecelendirildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.4.2021 15:05:51

0
quote:

Orjinalden alıntı: Question-X Bu yapım insanlık suçu seviyesinde arka plana düştü çıkışındaki sorunlardan ötürü, türünde evrimin sözlükteki karşılığı.
Bu kadar kötü evrimle olmaz o iş hacı. Bug diyarı yav.. New Vegas v1.0 ile yarışır o derece.

Question-X

3.4.2021 14:51:51

0
Bu yapım insanlık suçu seviyesinde arka plana düştü çıkışındaki sorunlardan ötürü, türünde evrimin sözlükteki karşılığı.

BSC Misafiri

3.4.2021 14:50:44

0
Güzeldi de Bug diyarı olduğundan hiç çekilmez. Zar zor kayıt dosyamı yedekleye yedekleye (zevkine göre siliyordu yav bazen) finali gördüm bir daha da dönmedim :)

Shovel Knight

3.4.2021 12:39:51

0
geri dönmek için yeterlli güncelleme geldi mi yoksa az daha beklesek mi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wolcen: Lords of Mayhem
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız