Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown PS4 için Derecelendirildi

 
Kore Oyun Derecelendirme ve Yönetim Kurulu, Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown'u PlayStation 4 için derecelendirdi.
 
Sega henüz Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown adlı bir oyun duyurusu yapmadı.
 
Virtua Fighter 5: Final Showdown 2010'da arcade için çıkış yapmış ve 2012'de PlayStation 3 ve Xbox 360'a gelmişti. Arcade ve local multiplayer modları ayrıca Yakuza 6: The Song of Life'ın içerisinde oynanabiliyor.
 
Sega, geçtiğimiz Eylül ayında Virtua Fighter x eSports projesini duyurdu. Sega'nın belirttiğine göre 1993'te piyasaya sunulan dünyanın ilk üç boyutlu dövüş oyunu Virtua Fighter, Sega'nın 60. yıl dönümü kutlamaları için espor yapımı olarak yeniden başlayacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Wolcen: Lords of Mayhem için 1.1.1.1 Güncellemesi Yayınlandı Bethesda Oyunları Switch eShop'ta İndirimde

Punisher155

3.4.2021 14:52:03

0
Eğer Virtua Fighter X Esports diye yapılan duyuru bu oyunsa hiç yoktan iyidir ama bu da direk kolaya kaçmak oluyor. VF5 aslında 2006'da çıkmış bir oyun, VF5 Final Showdown ise güncellenmişi gibi bişey şimdi onun da güncellenmesi anlamsız yani yepyeni bir VF yapsalar iyi olcak. Muhtemelen bu sızan sürüm PS4 özelinde kalmaz, rakipleri gibi multiplatform çıkarırlar ve bu sefer PC'ye de gelir oynarız.(şuan PC'de VF5:FS var sayılır, sadece Yakuza 6 PC versiyonu içinden kısıtlı şekilde oynanabilir) Tabi hem bu sızan oyun hem de sonrasında yeni nesil bir VF gelirse o zaman çok güzel hareket olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız