Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wolcen: Lords of Mayhem, PlayStation ve Xbox konsollarına geliyor

 
 
Geliştirici, Wolcen Studio, aksiyon rol yapma oyunu Wolcen: Lords of Mayhem'in 15 Mart'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun konsol sürümleri, ana hikayenin dördüncü ve son kısmını içeren "Endgame" güncellemesiyle beraber gelecek.
 
İzometrik bir aksiyon rol yapma deneyimi
 
 
 
İzometrik aksiyon rol yapma oyunu Wolcen: Lords of Mayhem ilk olarak 24 Mart 2016'da Steam üzerinden PC için Erken Erişim sürüm olarak yayınlandı ve ardından 13 Şubat 2020'de tam sürüm olarak oyunculara sunuldu. O zamandan beri yeni özellikler, hikaye bölümleri ve daha fazlası oyuna dahil edildi.
 
Herhangi bir sınıf kısıtlamasının olmadığı bu aksiyon rol yapma oyunu içerisinde karakterimizle beraber büyük maceralara atılıyor ve türlü düşmanlarla karşı karşıya geliyoruz. Oyunda karakterimizin seviyesini arttırabiliyor ve güçlendirebiliyoruz. Kötülüğün hakim olduğu bu dünyada etrafı keşfedebiliyor, çeşitli sırları açığa çıkarabiliyor ve daha fazlasını yapabiliyoruz. 
 
Oyun şu anda Steam üzerinde yüzde 75'lik bir indirimle 15,25 TL'den satışta. 
 
Wolcen: Lords of Mayhem konsol sürümü duyurusu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Wolcen: Lords of Mayhem Aksiyon RPG hack n slash online coop multiplayer hikaye diablo tarzı path of exile tarzı oyun
Guilty Gear: Strive artık Xbox Series ve Xbox One için mevcut Paradox Interactive yeni simülasyon oyununu duyurdu: Life by You

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wolcen: Lords of Mayhem
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız