Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Paradox Interactive yeni simülasyon oyununu duyurdu: Life by You

 
 
Yayıncı Paradox Interactive ve geliştirici Paradox Tectonic, yaşam simülasyon türündeki Life by You adlı oyunu duyurdu. Oyunun hangi platformlara geleceği ve çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Oyun için 20 Mart TSİ 19:00'da resmi bir duyuru etkinliği düzenlenecek. Bu etkinliği YouTube üzerinden izleyebileceksiniz. 
 
Eski The Sims geliştiricisi tarafından geliyor
 
 
 
Simülasyon oyunu Life by You, The Sims ve Second Life'ın yaratıcılarından olan Rod Humble liderliğinde geliştiriliyor. Oyun içerisinde yine The Sims'ten aşina olduğumuz bir yapı bizleri bekliyor. Gerek arka plan müzikleri gerekse oyun içi yapısı birbirlerine benzerlik gösteriyor.
 
Oyunda kendimize ait bir yaşam alanı kurabiliyor, günlük rutin işlerimizi yapabiliyor ve hayatımızı idare etmeye çalışıyoruz. Kendi ailemizi kurabileceğimiz ve istediğimiz yerde bir eve sahip olabileceğimiz bir oyunda çok çeşitli oyun içi dinamikler ve mekanikler yer alıyor.
 
Life by You kısa duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Life by You simülasyon yaşam
Wolcen: Lords of Mayhem, PlayStation ve Xbox konsollarına geliyor Hogwarts Legacy'nin PS4 ve Xbox One sürümleri 5 Mayıs'a ertelendi

overactive

9.3.2023 16:57:34

+1
SimCity'yi Cities Skylines olarak arşa taşıyan adamlar The Sims'i nereye getirecekler çok merak ediyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız