Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wild Terra Online İçin Çıkış Videosu Yayınlandı


     Orta çağ dünyasında ve Türkçe arayüz desteğine de sahip olan online RPG oyunu Wild Terra Online için çıkış videosu yayınlandı.

     Son olarak 0.9.46 güncellemesi alan ve bazı özelliklerde iyileştirmeler getirirken bazı hataları da yamayan geliştirici ekip, beraberinde 4 yeni sunucununda aktif olduğu tam sürüm çıkışını bir video eşliğinde duyurdu. Oyuna gelen yeni sunucular, Labium, Ignos, Tepium ve Ventrar oldu. Labium PvE tabanlı Avrupa sunucu olurken, Ignos PvP tabanlı Avrupa sunucu olarak görev yapıyor. Tepium Amerika bölgesi için açılan yeni PvE sunucu olurken Ventrar da yine Amerika için PvP sunucu olarak hizmet verecek. Oyunun çıkışıyla birlikte aynı zamanda Steam üzerinde özel indirim kampanyası uygulandı. Buna göre normalde 24,99 TL'den satılan oyun 4 Ocak tarihine kadar %34 indirimle 16,49 TL'den oyuncularla buluşacak.

     Oyunun resmi sayfasına buradan, Steam sayfasına buradan gidebilir, yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twitter wild terra online pc rpg
Vikings: War of Clans İçin Ödüllü Yazarlık Yarışması Crossout'un Yeni Güncellemesi Konsollarda Yerini Aldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız