Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crossout'un Yeni Güncellemesi Konsollarda Yerini Aldı


     Kıyamet sonrası bir dünyada geçen MMO aksiyon oyunu Crossout için yeni yıl etkinlikleri kendini gösterdi.

     PlayStation 4'te 1.14, Xbox One'da ise 1.0.14 sürüm numarasıyla yayınlanan güncelleme pek çok yeniliği beraberinde getiriyor. Bunlardan en önemlisi ise sınırlı süreliğine duyurulan Snowstorm etkinliği. 6 Ocak tarihine kadar sürecek olan etkinlikte oyuncuları pek çok festival görevi ve özel eşyalar bekliyor olacak. Ayrıca Christmas Heist isimli mücadeleyle birlikte iki gruba ayrılan oyunculardan bir taraf yılbaşı için süslenen çam ağacının altındaki hediyeleri çalmaya ve ağacı devirmeye çalışırken diğer taraf ise ağacı korumaya çalışacak. Ayrıca yeni yıl güncellemesiyle birlikte oyuna yeni oyun modu pek çok yeni eşya, özellik ve görevler ekleniyor. Bununla birlikte oyun içi dengelerde ve karşılaşılan bazı hatalar üzerinde de iyileştirme ve düzeltmeleri barındıran yeni yıl güncellemesiyle birlikte oyun deneyiminin yukarıya taşındığını söylemek mümkün.

     Crossout dünyasına girmek ve bu mücadeleci yapı içerisinde kendinizi göstermek için bu adresten kayıt yaptırabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak crossout Crossout MMO free-to-play oynaması ücretsiz pc yarış
Wild Terra Online İçin Çıkış Videosu Yayınlandı PlayerUnknown's Battlegrounds'a 3D Yeniden Oynatma ve Kill Cam Özelliği Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crossout
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız