Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wild Hearts için yeni içerik güncellemesi 6 Nisan'da geliyor

 
 
Yayıncı Electronic Arts ve Koei Tecmo, yaratık avlama temalı aksiyon macera oyunu WILD HEARTS için Lethal Blossoms adlı yeni bir güncelleme yayınlayacak. 6 Nisan'da oyunculara sunulacak olan bu güncelleme ile yeni Kemono türü Murakumo, yeni Karakuri "Spinning Top", yeni silahlar, zırhlar ve daha fazlası oyuna dahil edecek.
 
Yeni içerikler geliyor
 
 
 
Yeni güncelleme ile beraber oyunun gidişatını değiştirecek yeni içerikler geliyor. Bu güncelleme içerisine yeni Karakuri, zırhlar, silahlar ve daha fazlası yer alıyor. Yeni Karakuri – Spinning Top dönen bir nesneden ibaret olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu yetenek serbest bırakıldığında saldırı gerçekleştirmek için düşmana doğru yaklaşıyor ve engellere çarptığında ise hem hız hem de güç kazanıyor. 
 
Diğer taraftan yeni güncelleme ile farklı zırh ve silahların sahibi olabiliyor. Bunları dilediği gibi geliştirebiliyor ve güçlendirebiliyor. Ekipmanları güçlendirdikçe düşmanları daha kolay bir şekilde alt edebiliyorsunuz. 
 
Bunlar dışında oyuna yeni tılsım becerisi, özel görev serileri, ifadeler ve daha fazlası dahil olacak. WILD HEARTS şu anda PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store ve EA Uygulaması üzerinden) için mevcut. 
 
Wild Hearts - Lethal Blossoms güncelleme detayları
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc WILD HEARTS™
Keşif bulmaca oyunu DE-EXIT: Eternal Matters 14 Nisan'da geliyor Genshin Impact için yeni içerik güncellemesi 12 Nisan'da geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
WILD HEARTS™
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız