Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Keşif bulmaca oyunu DE-EXIT: Eternal Matters 14 Nisan'da geliyor

 
 
Yayıncı HandyGames ve geliştirici SandBloom Studio, DE-EXIT: Eternal Matters'ın 14 Nisan'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden) için 19.99 dolarlık bir fiyatla çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun Türkiye fiyatı çıkış yaptığında belli olacak.
 
Keşif odaklı bulmaca platform deneyimi
 
 
 
Minecraft dünyasını ve yapısını andıran platform keşif oyunu içerisinde çeşitli zorluklara atılacak ve bu zorlukları da aşmak tamamen bizim işimiz olacak. Oyunda yer yer gizlilik unsurları yer yer de aşmamız gereken bulmacalar yer alacak. Her bir bulmaca farklı zorlukla beraber karşımıza çıkacak.
 
Farklı farklı bölgelere geçiş yapabileceğimiz ve yeni yerleri keşfedebileceğimiz bu oyun içerisinde büyük bir maceraya atılacak, bu macera içerisinde çeşitli gizlilik unsurları içeren bölümlere giriş yapacak ve bizlere sunulan hikayenin sırlarını açığa çıkarmaya çalışacağız.
 
Beklenmedik olaylarla karşılaşabileceğimiz ve çeşitli maceralara çıkabileceğimiz bu oyun içerisinde bu dünyanın sırlarını çözmeye çalışacak, bu sırları çözerken çeşitli zorluklarla karşılaşacağız.
 
DE-EXIT: Eternal Matters çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc DE-EXIT - Eternal Matters
Landfall Archives PC için yayınlandı: 23 ücretsiz oyun prototipi Wild Hearts için yeni içerik güncellemesi 6 Nisan'da geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DE-EXIT - Eternal Matters
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız