Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA, WILD HEARTS için Hikaye Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncı Electronic Arts ve Koei Tecmo geliştiricisi Omega Force tarafından biz oyun severlere sunulacak olan avlama temalı aksiyon macera oyunu WILD HEARTS için "Minato'ya Hoş Geldiniz" adlı resmi bir hikaye fragmanı yayınlandı. Hikaye fragmanında oyunda yer alan NPC'ler, manzaralar, oyun içi atmosferler, ara sahneler, karakter animasyonları ve daha fazlası bizlere sunuluyor.
 
WILD HEARTS'ın çıkışına az bir süre kaldı
 
 
 
Çıkış yapmasına günler kala Wild Hearts için çeşitli fragmanlar yayınlanmaya devam ediyor. Bu yapımda biz oyuncular sürekli olarak farklı türde ve farklı boyutlarda canavarlar avlayacak ve çeşitli ödüller alarak kendimizi daha da güçlendirebileceğiz. Oyun içerisindeki temel amacımız ise Azuma halkını korumak olacak.
 
Farklı farklı karakterler ile tanışabileceğimiz ve onlarla dost olabileceğimiz bu yapımda eski ve yeninin harmanlandığı dövüş sistemi yer alacak. Karakuri olarak bilinen eski teknolojinin yer aldığı bu dünyada devasa yaratıkları alt edebilecek ve çeşitli silahlar kullanabileceğiz.
 
WILD HEARTS, 17 Şubat'ta PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store ve EA App üzerinden) için çıkış yapacak. Oyunun fiyatı ise ne yazık ki 1.199,99 TL. Karakuri sürümü ise 1.599,99 TL...
 
WILD HEARTS hikaye fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc WILD HEARTS™
Call of Duty 2023 için ilk Detaylar Ortaya Çıktı: Çıkış Tarihi ve Daha Fazlası! Lies of P için 2 Dakikalık Oynanış Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
WILD HEARTS™
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız