Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warner Bros.'un Lego Dimensions İçin Üç Yıllık Planı Var


    Gerçek Lego oyuncaklarını sanal dünyaya aktarmanızı sağlayan Lego: Dimensions, önümüzdeki hafta piyasa çıkışını gerçekleştirecek. Activision'un büyük maddi başarı sağlayan Skylanders serisi gibi bir beklenti içerisine girilen Lego Dimensions için yapımcı firmalardan yeni açıklama geldi.
 
    Warner Bros ile yapımcı TT Games'in Lego Dimensions için üç yıllık planı olduğu belirtilirken, oyunun güncel tutulması için çalışmaların yapılacağı söylendi. Konuyla ilgili konuşan yapımcılardan Mark Warburton, Lego Dimensions için yeni bölüm ve karakterlerin paketler halinde sunulacağını söyledi. Ayrıca Warburton, oyuncuların sahip olacağı başlangıç setiyle beraber ana oyunun %100 olarak tamamlanabileceğini belirtti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
LEGO: Dimensions LEGO Warner Bros toys-to-life aksiyon figürü TT Games Traveller's Tales eğlence puzzle macera aksiyon platform
CoD: Black Ops 3'ün PS3 ve X360 Sürümlerinde Senaryo Modu Bulunmayacak Uncharted 4'ün Ertelenme Nedeni Senaryonun Sonuyla İlgili Düzenlemelerden Kaynaklanıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
LEGO: Dimensions ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız