Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

LEGO: Dimensions'ın Hikaye Videosunda Tüm Evrenler Birbirine Giriyor

Gerçek Batman kim?

       LEGO serisinin yeni oyunu LEGO: Dimensions'da pek çok farklı evrenden bir sürü karakter bir araya geliyor. Örnek vermek gerekirse DC Comics, The Lord of the Rings, The Lego Movie, The Wizard of Oz ve Back to the Future'dan ve daha farklı evrenlerden karakterler bu oyunda buluşacak. Yapımcı ekip oyunun hikayesini konu alan yeni bir tanıtım videosu paylaştı.
 
      Yayınlanan bu tanıtım videosunun ana teması farklı evrenlerin, dünyaların ve karakterlerin buluşması. Videoda Batman'i Gandalf'ı kurtarırken veya bu iki karakteri Wizard of OZ'un dünyası Emerald City'de görmek mümkün. Mizahi yönüyle oldukça iddialı gelen LEGO: Dimensions; 29 Eylül'de PS3, PS4, Wii U, Xbox 360 ve Xbox One için çıkışını yapacak. Oyunun videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247.com LEGO: Dimensions LEGO Warner Bros toys-to-life aksiyon figürü TT Games Traveller's Tales eğlence puzzle macera aksiyon platform
Ezio Auditore, Toy Soldiers: War Chest ile Oyuncak Askerlerin Savaşına Katılıyor Rare Replay'in Oyun Listesi Gelecek DLClerle Çoğalabilir

BSC Misafiri

30.7.2015 17:52:37

0
bu ne karambol!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
LEGO: Dimensions ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız