Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lego Dimensions Portal 2 Seti Detayları Ortaya Çıktı




     Lego Dimensions bir aksiyon-macera oyunu olacak ve diğer Lego oyunlarından farklı olarak,  fiziksel oyuncakları kullanarak oyunla etkileşim içine girebileceksiniz. Standard paket 3 karakter ile gelirken, ek olarak satın alınan setler sayesinde farklı karakterlere de sahip olabileceksiniz.

     Geçtiğimiz ay duyurduğumuz Lego Dimensions setlerinden Portal 2 seti hakkında bilgiler ve bir video ortaya çıktı. Set ile gelen karakterler, Chell, Companion Cube ve bir Turret olacak. Oyunu normal kontrollerle oynayabileceğiniz gibi, beraberinde gelen figürleri, setin içerisinde oynatarak çeşitli oyun içi olayları kontrol edebileceksiniz. Örneğin bir karakterin oyunda belirli bir renk portaldan geçmesini istiyorsanız, oyun setinde yanan ışığa figürü koyarak bunu gerçekleştirebileceksiniz. Yayınlanan videoyu izleyerek daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.
 
      Lego Dimensions genişlemeye devam ediyor ve bu genişlemeyi popüler kültür öğelerini kullanarak yaparak ilgi çekmeyi de başarıyor.

     

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Geek LEGO: Dimensions LEGO Warner Bros toys-to-life aksiyon figürü TT Games Traveller's Tales eğlence puzzle macera aksiyon platform
Dota 2 Reborn'un Betası Başladı! PS4 Artık Harici Hard Disk ve Usb Bellekleri Tanıyacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
LEGO: Dimensions ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız