Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warlander 18 Mayıs'ta yeni nesil konsollara geliyor

 
 
Yayıncı PLAION ve geliştirici Toylogic, oynaması ücretsiz, üçüncü şahıs, çevrimiçi çok oyunculu savaş oyunu Warlander'ın PlayStation 5 ve Xbox Series sürümlerinin 18 Mayıs'ta çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun konsol sürümleri çapraz oyun desteğine sahip olacak. Yani oyuncular  PC (Steam) sürümündeki oyuncularla oynayabilecek.
 
100 oyunculu savaş odaklı yapım
 
 
 
Warlander, toplamda 100 kadar oyuncuyla oynanabilen savaş odaklı bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Oynaması ücretsiz bu yapım içerisinde oyuncular üç ya da beş farklı orduya bölünüyor ve birbirlerinin kalelerini yok etmek amacıyla sahaya atılıyor. Hack-and-slash, nişancı ve strateji unsurlarını harmanlayan oyunda rekabetçi bir yapı bizlere aktarılıyor
 
Oyun içerisinde savaşçı, rahip ve büyücü olmak üzere üç farklı sınıf bulunuyor. Bu sınıflardan herhangi birini seçerek savaşın gidişatını değiştirebiliyor ve her sınıfın kendine ait özellikleri yer alıyor. Oyunda mancınık, kuşatma kulesi, koçbaşı ve daha fazla savaş aracı yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Warlander
Layers of Fear için UE5 teknoloji videosu yayınlandı Steam için yeni oyun içi arayüz güncellemesi geliyor! Şu anda beta aşamasında

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warlander
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız