Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer 40K: Space Marine Sadece 10 Dolar


     TPS görünümüyle çıkmasının ardından Gears of War'u deneyemeyen PC ve PS3 oyuncularına o tadı hafiften yaşatan Warhammer 40K: Space Marine'a yine bir Steam indirimi gözüktü. Bu kez indirimin oranı %66.
 
     Yarın akşama kadar sürmesi beklenen Warhammer 40K: Space Marine'ın günlük kampanyasında oyun 29.99 dolar yerine 10 dolardan satılıyor. Sadece ana oyunun dahil olduğu kampanyada DLC'lerin fiyatları aynen duruyor.
 
     Her ne kadar oyun otoritelerinden çok yüksek puanlar alamasa da, türü sevenlere beğenecekleri bir keyif sunan Warhammer 40K: Space Marine'ın Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Warhammer Relic THQ Aksiyon RPG Space Marine
The Walking Dead'in Wii U Sürümü Düşünülmüyor Black Ops 2'deki Karıncalı Görselin Sırrı Çözüldü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Quadhros

24.4.2012 19:19:35

0
"TPS görünümüyle çıkmAsının ardından Gears of War'u deneyemeyen PC ve PS3 oyuncularına o tadı hafiften yaşatan Warhammer 40K: Space Marine..." Hafiften mi? Bence o deneyimin %1'ini bile yaşatamamıştır.. Omuz Kamerası ile oynanan her oyuna da GEoW tadında demekte ne kadar doğru orasıda tartışılır..

Frost Troll

24.4.2012 01:46:32

0
eksikleri olsa da (her oyun gibi) gayet keyifli bir oyun. warhammer evrenini sevenler almıştır zaten. diğerlerine ise tavsiye edebilirim. bu fiyata alınmalı.

gursoyf

24.4.2012 01:35:29

0
hemen aldım bir tane. umarım iyi bir oyundur. korsan oynamaktansa böyle indirimleri takip etmek gerekir. pahalı fiyatları bahane etmeye gerek yok bence.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer 40K: Space Marine
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız