Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Walking Dead'in Wii U Sürümü Düşünülmüyor


      Nintendo'nun yeni konsolu Wii U için çıkacak oyunların listesi henüz kesinleşmedi. Daha doğrusu Nintendo bu oyunların büyük kısmını şu an için gizliyor, ama çeşitli kaynaklar sürpriz bir listenin bizi beklediğini söylüyorlar.
 
      Şu an The Walking Dead'i PC, Xbox 360 ve PS3 için hazırlayan Telltale Games'in Ceo'su Dan Connors Wii U için bu oyunu çıkarmayı düşünmediklerini belirtti. Aslında Telltale daha önce Wii için oyun çıkarmıştı ve bu nedenle Wii U'ya da sıcak bakabilir.
 
      Connors her ne kadar The Walking Dead'i Wii U için çıkarmayı şu an düşünmeseler de gelecekte her fikre açık olduklarını da belirtiyor. Wii U'nın tablet kontrolcüsü ve Telltale'in macera oyunları eminiz çok uyumlu olacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console
Arkham City GOTY'ın Kutu Tasarımı Epey Karışık Warhammer 40K: Space Marine Sadece 10 Dolar

Quadhros

24.4.2012 19:20:35

0
Yine 3. Parti firmaların Nintendo'ya desteği çok fazla olmayacaktır gibime geliyor.. Belki de Nintendo'nun böyle bir isteğe ihtiyacı yoktur..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız