Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer 40,000: Space Marine Humble Store'da Ücretsiz

 
Relic Entertainment'ın 2011 yılında çıkarmış olduğu üçüncü şahıs aksiyon oyunu Warhammer 40,000: Space Marine kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.

Her zaman olduğu gibi, ilgilenenler oyunun bir adet kopyasını Humble Store üzerinden alıp ardından mail yoluyla alacağınız kodu Steam'de aktif edebilirler. Warhammer 40,000: Space Marine 1 Eylül 20:00' kadar ücretsiz olarak dağıtılacak. 
 
Oyunun Steam üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Warhammer 40,000: Space Marine oyununda sayısız savaşta deneyim kazanmış, Ultramarines bölüğü üyesi bir Space Marine olan Yüzbaşı Titus'u oynuyorsunuz. Milyonlarca askere sahip bir Ork ordusu, insanlığın asla bitmeyen hayatta kalma mücadelesi için savaş makinelerinin üretildiği tüm gezegeni kaplayan fabrikalar olan İmparatorluk Üretim Dünyalarından birini istila etti. Bu gezegeni kaybetmek kabul edilemez! Ayrıca bu dünyanın gölgelerinde serbestçe dolaşan çok daha şeytani bir tehlike de sizi bekliyor.
 
YIKICI SİLAHLAR - 40.000 yılda evrimleşmiş savaş yöntemlerini tecrübe edin. Kolayca anlaşılır bir gelişim sistemi aracılığıyla yeni silahların, yükseltmelerin, zırhların ve yeteneklerin kilidini açın ve geniş cephaneliğinizi zenginleştirin. Bu yıkıcı silahlar sayesinde, oyuncular düşmanların kemiklerini un ufak eden ve uzuvlarını koparan şiddetli saldırılar gerçekleştirebilir.
 
SÜRÜKLEYİCİ EĞLENCE - Bir İmparatorluk kurtuluş donanması gezegene doğru yol alırken, Ultramarine’ler destek kuvvetleri gelene kadar kilit noktaları tutmak üzere gezegene gönderiliyor. Yüzbaşı Titus ve deneyimli Ultramarine'lerden oluşan bir manga, bolter ve testereli kılıç ile insanoğlunun düşmanlarına karşı saldırıya geçiyor. 
 
VAHŞİ 8'E KARŞI 8 ÇEVRİMİÇİ MÜCADELE - Kendi Space Marine veya Chaos Space Marine savaş ekibinizi oluşturup 8'e karşı 8 çevrimiçi maçlarda savaşın. Tecrübe kazanıp yeni silah ve zırhların kilitlerini açarak Yok Edici, Saldırı ve Taktik Deniz Piyadesi sınıflarını özelleştirin. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Humble Store Warhammer Relic THQ Aksiyon RPG Space Marine
Subnautica: Below Zero Duyuruldu NBA 2K19 Prelude Demo PS4 ve Xbox One için Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Expencer

31.8.2018 13:45:50

0
Bu evreni seviyorum ya

BSC Misafiri

31.8.2018 12:38:56

0
quote:

Orjinalden alıntı: Settlers Oyunda teknik olarak, bazı aksaklıklar olsa da, gayet iyiydi. Hikayede bir yavanlık vardı. W40K evrenindeki çeşitliliği görememiştim ben. 2. si de çıkar umarım.
Hocam oyun dandik ya.. Ama beleş işte, bedava sirke hesabı. Yoksa bildiğin dandik..

Settlers

31.8.2018 11:09:11

0
Oyunda teknik olarak, bazı aksaklıklar olsa da, gayet iyiydi. Hikayede bir yavanlık vardı. W40K evrenindeki çeşitliliği görememiştim ben. 2. si de çıkar umarım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer 40K: Space Marine
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız