Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wargaming.net Liginin Finalistleri Açıklandı

 
     Wargaming.net tarafından düzenlenen World of Tanks turnuvasında final ayağına gelindi. Kendi ülkelerinin en iyileri olan takımlar çok yakında şampiyonluk için kıyasıya bir yarışa girecekler. Finallerde Avrupa’yı Virtus.PRO ve Schoolbus temsil ederken, Reforn ve YaTo Çin'i temsil edecek. Çin’le birlikte ELONG ve ARETE takımları da yine Asya bölgesinden turnuvaya katılan takımlar olacak. Rusya adına mücadele edecek takımlar Natus Vincereve ve HellRasiers olurken Kuzey Amerika’dan da RUlette ve eLevate yarışıyor olacak. Gösterdikleri üstün başarı ve sağlam oyun teknikleri nedeniyle finallere katılmaya hak kazanan isimler ise Kazna Kru ve Santa Claus and Six Deers oldu.
 
     “Bu yılın finalistleri dünyanın dört bir yanından gelen son derece yetenekli ekipler”diyen Global eSpor Direktörü MoFadl, devamında yaptığı açıklamada “2014’te Wargaming.net Ligi’nde gösterdikleri performans ile profesyonel E-spor oyunculuğunun çıtasını oldukça yükselttiler. Şu anda dünya şampiyonu kim olacak tahmin edemiyorum ama bildiğim bir şey var o da Büyük Finallere katılan her oyuncu orada olmayı ve resmi web sitesinde adının yayınlanmasını bileğinin hakkıyla elde etti.” dedi.
 
     Büyük finaller için hazırlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Wargaming.net PC Strateji World of Tanks mmo f2p
Dark Raid: Robot Savaşları'dan Yeni Bir Video + Teknik Detaylar Oyun Yayıncıları, Terkettikleri Oyunların Geri Gelmesini İstemiyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Tanks ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız