Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valheim'den Oyunculara Kötü Haber

 
 
Bu yılın başlarında, geliştirici Iron Gate, Valheim için birkaç büyük güncelleme ve bir dizi daha küçük iyileştirme içeren oldukça iddialı bir yol haritası yayınladı. Ancak aylar geçtikçe Iron Gate'in tüm bu hedeflere ulaşması giderek daha az olası görünmeye başladı. Iron Gate ekibi 2021 için yol haritasını tekrardan düzenlemek zorunda olduğunu onayladı.
 
Iron Gate, Steam'deki bir güncelleme gönderisinde: "Birçoğunuzun şüphelendiğinden emin olduğumuz gibi, bu yıl dört farklı güncelleme sağlayamayacağız. Bunun yerine, artık Hearth and Home'u 2021'in 3. çeyreğinde çıkarmayı planlıyoruz. Bu hususta bazı değişiklikler yaparken yol haritasını geçici olarak kaldırıyoruz. Valheim güncellemesinin bu kadar uzun sürdüğü için üzgünüz" açıklamasında bulundu.
 
Iron Gatea "bu kadar büyük bir oyuncu akını" için hazırlanmadığını açıklamaya devam etti ve oyunun popülaritesi, acil düzeltmeler gerektiren birçok hataya yoğunlaşmaya neden oldu. Ek olarak: "Önceliğimiz, mevcut deneyimi olabildiğince istikrarlı hale getirmekti ve bu, yeni içeriğin geri planda kalması anlamına geliyordu. Açıkça söylemek gerekirse, Mayıs ayına kadar tüm kaynaklarımızı bu hatalar üzerine harcadık'' açıklamasını yaptı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Valheim Coffee Stain Publishing Iron Gate AB co-op hayatta kalma oyunu
Beasts of Maravilla Island Tüm Platformlar için Duyuruldu The Sims 4 için Yeni Cottage Living Paketi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

emrahcey

14.6.2021 11:57:20

0
Diğer hayatta kalma oyunlarında olmayıpta, bu oyunda olan neler var ? Bilenler sıralayabilir mi ?

BSC Misafiri

10.6.2021 22:14:45

0
bi oyun kendini nasıl bitirir.. ibretlik.

Mütercim Bey

10.6.2021 20:53:37

+1
5 kişiyle o kadar içeriği yetiştirmenin zor olacağını baştan tahmin ediyordum açıkçası. Ama ilk büyük güncellemenin bu kadar geç çıkacak olması ağır olmuş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valheim
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız