Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valheim Geliştiricileri Doğruladı: Yeni İçerik Oyuna Farklı Bir Soluk Getirecek!

 
 
Iron Gate tarafından oyunculara sunulan açık dünya hayatta kalma oyunu Valheim için yeni içerik gelecek. Bu yıl içerisinde yayınlanması planlanan ve şu anda geliştirme aşamasında olan yeni içerik Ashlands olarak bilinen yeni bir bölgeyi oyuna dahil edecek.
 
Volkanik doğaya sahip bir arazi parçası üzerine inşa edilen Ashland, yeni görevleri, tehlikeleri, yeni düşman türlerini ve daha fazlasını içerecek. 
 
Viking temalı hayatta kalma oyunu için yeni içerik yolda
 
 
 
Iron Gate tarafından şu an hazırlanma aşamasında olan Ashland adlı yeni içerik, Viking temalı hayatta kalma oyunu Valheim'e yeni bir soluk getirmesi planlanıyor. Adından da anlaşılacağı gibi Ashlands, oyuncuları dünyaya yayılmış küçük adalar yerine tamamen yeni bir dünyaya götürecek. Volkanik temaya sahip olan bu yerde tüm oyuncular farklı atmosferi ve dünyayı hissedecek.
 
Valheim, 1-10 oyunculu co-op açık dünya hayatta kalma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular bu oyunda ölü Vikinglerin rolünü üstlenerek arafta kalan efsanevi canavarlarla savaşıyor ve cennete girebilmek adına Odin'e değerlerini kanıtlamaya çalışıyor. Oyun Steam'de erken erişim sürümünde yer alıyor. Fiyatı ise 100,00 TL.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Valheim Coffee Stain Publishing Iron Gate AB co-op hayatta kalma oyunu
GTA: The Trilogy - The Definitive Edition Steam'e Geldi: Yüzde 50 indirim Fırsatı! Atomic Heart'tan Büyük Hamle: Konsollarda 4K 60FPS Çalışacak!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valheim
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız