Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA: The Trilogy - The Definitive Edition Steam'e Geldi: Yüzde 50 indirim Fırsatı!

 
 
Yayıncı ve geliştirici Rockstar Games, Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition'ın daha önce yalnızca Rockstar Games Launcher aracılığıyla sunulan PC sürümünün artık Steam üzerinden yayınlandığını duyurdu. Üç oyunun Steam sürümü şu anda yüzde 50'lik bir indirimle 1.150,00 TL yerine 575,00 TL'den satılıyor. İndirim 2 Şubat tarihinde sona erecek.
 
Daha önce sadece Rockstar mağazasında yer alan Definitive Edition artık Steam'de 
 
 
 
Rockstar Games, Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition'ın Steam sayfalarını açtı. Definitive Edition içerisinde 'Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas'ın yenilenmiş sürümleri içeriyor. Üçleme, grafiksel iyileştirmeler ve modern oyun geliştirmeleri de dahil olmak üzere çeşitli remastered yükseltmelerini barındırıyor. Tüm bu yükseltmelerin yanı sıra orijinal oyun yapısı korumaya çalışıyor.
 
 
 
Tartışmalı üçlemenin remastered sürümleri bu sürece kadar çeşitli güncellemeler aldı. Bu güncellemeler ile oyunda ince ayarlar yapıldı. Bunun yanı sıra performans, kararlılık kısımlarında ve grafik modlarında iyileştirilmiş oyun performansı için çeşitli çalışmalar yapıldı.
 
Orijinal üçleme Rockstar Games tarafından geliştirildi. Remastered sürümler ise Grove Street Games tarafından uyarlandı. Siz oyunun fiyatı ve remastered sürüm ile gelen değişiklikleri nasıl buluyorsunuz? Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera hikaye açık dünya gta
Epic Games Bu Hafta Bir Oyunu Ücretsiz Veriyor: Epistory - Typing Chronicles Valheim Geliştiricileri Doğruladı: Yeni İçerik Oyuna Farklı Bir Soluk Getirecek!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İhsanblack02

20.1.2023 10:43:48

0
Gta oyunlarının hepsi şaheser ama çıktığı dönemde idi asıl büyüleri. Yani GTA Vice City, GTA San Andreas remake’lik bir oyun değil ki. Küçük bir oyun yeni bir şeyler eklenmeyecekse Remastered yeterlidir. Asıl hata bu idi. Remake beklediğim oyunların başında RA2 geliyor.

JaReD22

20.1.2023 07:47:35

0
Firmanın en büyük fiyaskosu Remake yapmak ne kadar zor olabilirdi ki

BSC Misafiri

19.1.2023 23:19:50

+2
Rockstar Games in yaptığı doğru değil daha ağır sözler hak ediyor ama hafif tabirle böyle.çünki oyunların orjinal versiyonlarını steame geri getireceklerini açıklamışlardı ve gelmedi.diledikleri özür timsah göz yaşlarıydı onlarda artık paranın kölesi olmuş keliteli iş beklenilmez artık

clebris

19.1.2023 23:04:39

+1
İyi ki klasik sürümlerini almışım zamanında. Fiyata bak. He çok istersem de korsan indirir bir bakarım. Zaten almışım orijinalini.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız