Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valheim'in Son Sürümüyle Uyumlu HD Doku Paketi Yayınlandı

 
 
MrFisse, Valheim için 0.211.9 sürümüyle uyumlu yeni bir HD Doku Paketi yayınladı. Bu paket temel olarak oyunun en son sürümüyle çalışıyor.
 
Bu paket, oyun için gelecek vaat eden bir grafik modu olarak karşımıza çıkıyor. Mod geliştiricileri, oyundaki dokuları değiştirmek için orijinal HD dokuları kullandığını belirtiyor. Bu mod ek olarak ek olarak bir dizi grafiksel hatayı düzeltiyor. 
 
HD Valheim adlı bu paketin gelecekteki sürümleri daha fazla modeli ve geliştirmeyi oyunculara sunacak. Ayrıca mod yapımcıları gelecekte bazı performans iyileştirmeleri yapmayı da hedefliyor. 
 
HD Valheim 0.211.9 TEMP paket linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz:
 
 
Valheim, 1-10 oyunculu co-op açık dünya hayatta kalma craft oyunu. Oyuncular ölü Vikinglerin rolünü üstlenerek arafta efsanevi canavarlarla savaşıyor ve cennete girebilmek adına Odin'e değerlerini kanıtlamaya çalışıyorlar. 
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nexusmod Valheim Coffee Stain Publishing Iron Gate AB co-op hayatta kalma oyunu
Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin'in DLC'si için Fragman Yayınlandı İzometrik Kamera Bakış Açısıyla Orijinal Dark Souls Nasıl Görünürdü?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valheim
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız