Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Sims 4 için Yeni Cottage Living Paketi Duyuruldu

 
 
The Sims 4, Henford-on-Bagley adında büyüleyici bir kırsal kasabada geçen yeni bir genişleme paketi alıyor. Geliştirici Maxis, Perşembe günü yani bugün YouTube'da Cottage Living adlı genişlemeyi duyurdu. Bu yeni paket 22 Temmuz'da Windows PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X'e geliyor.
 
Maxis bir haber bülteninde Simlerin artık kendi topraklarında yaşayabileceğini duyurdu: Sebze yetiştirmek, süt ve yumurta toplamak ve ormanda yiyecek aramak gibi birçok yeni içerik pakette yer alacak.
 
İşte fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon the sims the sims 4 sims maxis simülasyon electronic arts the sims the sims 4 sims maxis simülasyon electronic arts
Valheim'den Oyunculara Kötü Haber Epic Games Store'un Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.6.2021 18:02:49

0
Sims 3 grafiği daha gerçekçiydi çizgi film gibi sims 4 Gerçekçiliği 3 gibi olsa 4ün de özellikleri 3te olsa 5i beklemezdik Sims 4 telefon oyunu kalitesinde Bir çok kişiselleştirme eksik 3te daha insansıydı Duygular ve karakter özellikleri 4te azaldı Dekorasyonda istediğimiz desen ve rengi yapamıyoruz çok kalıplaşmış

Caped 117 Crusader

11.6.2021 10:38:30

0
torrentten çekerim oyunu güncel tutmaları çok iyi. şeytan ea'e 5 kurus vermem

BSC Misafiri

10.6.2021 22:13:35

0
Yeter artık ya.. 5. oyunu yapın daha çöp olsun işte 4'ten vs.. yine aynı eklentileri para ile satarsınız işte. 2014'ten bu yana yaptığınızı 2021-2030 yapar, zerre yaratıcılık olmadan akar gidersiniz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Sims 4
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız