Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft'un Roller Champions Oyununun Hizmetine Son Vereceği Bildirildi

 
 
Geliştirici ve yayıncı Ubisoft'un Roller Champions adlı oynaması ücretsiz paten sporu oyunu için işlerin pek iyi gitmediği bildiriliyor. İçeriden gelen yeni bir bilgiye göre Ubisoft, düşük oyuncu sayısı nedeniyle üçüncü sezonun sonunda oyunun gelişimini tamamen durduracak.
 
2019'da duyurulan ve bu yılın Mayıs ayında piyasaya sürülen Roller Champions'da oyuncular patenlerini giyebiliyor ve zafere doğru mücadele atılabiliyor. Roller Champions, oynaması ücretsiz, takımlı PvP spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor. 
 
Xbox Era podcast'inde konuşan Giant Bomb gazetecisi Jeff Grubb, bir kaynaktan gelen mesajı okudu. Bu kaynakta "Roller Champions 3. Sezondan sonra hizmetten kaldırılacak - iptal edilecek" ifadeleri yer alıyordu.
 
Roller Champions, çıkışından bu yana birçok yeni içeriği oyunculara sundu ve son finans toplantısında Ubisoft, bu oyunun iptal edilen battle royale oyunu Hyper Scape'den daha olduğunu belirtti.
 
Öte yandan Ubisoft birçok oyunu iptal etmeye ve ertelemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Splinter Cell'in VR sürümünün, Tom Clancy's Ghost Recon Frontline'ın ve daha fazlasının iptal edildiği bildirildi. Bunun yanı sıra Avatar: Frontiers of Pandora'nın da 2023-2024 yıllarına ertelendiği duyuruldu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GlitchedOnline Roller Champions Ubisoft oynaması ücretsiz roller derby oyunu
Stray, Steam'de 2022 Yılının En Yüksek Kullanıcı Puanına Sahip Oyunu Oldu The Lord of the Rings: Gollum Ertelendi

BSC Misafiri

26.7.2022 11:03:03

0
Yavaşça kaçınılmaz son'a doğru yaklaşıyor Ubisoft. Bütün eski sunucularını kapattılar, yıllarca hali hazırda üzerinde çalıştığı 4 oyunu iptal ettiler. Free to play Battle Royale oyunu yapıp kısa sürede kapattılar bu oyunun betasına yıllar önce katılmıştım o kadar zaman geçti ki oyun çıkalı daha bir kaç ay oldu ama şimdiden kapatılma planları yapılıyor. Ben bu oyunun tutmayacağını yıllardır boşuna uğraştıklarını düşünüyordum ki öyle oldu sanırım. Aynı şeyi Skull and Bones içinde düşünüyorum, oyun AC Black Flag'in gemi mekaniğinin Far Cry 6 oyun motoruna uyarlanmış hali gibi duruyor. Oyun yapımcıların unuttukları çok önemli bir şey var, artık tüm oyunlar neredeyse online rekabetçi çıkıyor ve dünya çapında tanınmış belli başlı oyun yapımcıları dışında kimse kolay kolay tutunamaz. Hızlı tüketim çoğaldı o kadar çok oyun çıkıyor ki insanlar taze şeyler denemek istiyor bir oyun çıkıyor ilk gününde 10 milyonlar oynanıyor oyun yapımcısı kendine güven geliyor 2-3 ay sonra yerlerde sürünmeye başlıyor. Bir insan aynı anda 10 tane rekabetçi oyun oynamasının imkanı yok. Ubisoft yavaşça batmaya doğru gidiyor, bütün yaptığı saçmalıklara rağmen güzel bir firma piyasaya rekabet katıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Roller Champions ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız