Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Lord of the Rings: Gollum Ertelendi

 
 
Yayıncı Nacon ve geliştirici Daedalic Entertainment, The Lord of the Rings: Gollum'un daha önce planlanan 1 Eylül çıkış tarihinden birkaç ay sonrasına ertelendiğini duyurdu. Oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Yeni çıkış tarihi yakın zamanda açıklanacak. Switch sürümünü gecikip gecikmeyeceği belli değil.
 
Erteleme hakkında ekip şunları söyledi: "Öncelikle bugüne kadar göstermiş olduğunuz sabır ve destek için hepinize teşekkür ediyoruz. Son yıllarda ekibimiz, harikalarla dolu nefes kesici bir dünyada size olağanüstü bir hikaye sunmak için çok çalışıyor. 
 
Topluluğumuzun beklentilerini karşılamayı ve Gollum'un anlatılmamış hikayesini J. R. R. Tolkien'i onurlandıracak şekilde sizlere sunmak istiyoruz. Dolayısıyla mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için oyunun çıkışını birkaç ay ertelemeye karar verdik. Yakın zamanda size kesin bir tarih sunacağız."
 
The Lord of the Rings: Gollum, gizlilik temalı hikaye odaklı bir aksiyon macera oyunu olarak karşımıza çıkacak. Oyuncular, Gollum olarak tehlikeli bir yolculuğa çıkacak. Gollum ile tırmanabilecek, sıçrayabilecek, tehlikeleri aşabilecek ve gizli gizli ilerleyebileceksiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamesradar the lord of the rings yüzüklerin efendisi yeni oyun gollum gizlilik aksiyon yüzüklerin efendisi oyunu yüzüklerin efendisi oyunu pc detaylar yeni nesil
Ubisoft'un Roller Champions Oyununun Hizmetine Son Vereceği Bildirildi EA'in Tek Oyunculu Açık Dünya Bir Black Panther Oyunu Geliştirdiği Bildiriliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Philipp_Plein

27.7.2022 19:23:32

0
Beş para etmez bu oyun. Herifler Gollumun oyununu yapmış başka karakter mi bulamadınız? 1 metre boyu ile ne yapacaz devamlı düşmanlardan mı saklanacağız? Aşırı itici bir oyun olmuş bedavaya oynanmaz net!

BSC Misafiri

27.7.2022 18:09:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri oyun teknik olarak kötü ve eski dursada bu oyunun kötü olacağı anlamına gelmiyor
oynanışı kötü... gollum gibi bir karakterle hem mekanik hem hikaye olarak ne yapabilirler? max yüzüğü dağa götürürken frodoyu takip eder hikaye olarak ve ubisoft 10 senedir yapıyor npc takip etme olayını. onun dışında mekanik olarak gizlilik olabilir o da max 1 saat sonra sıkar... gollum ne dövüşçü ne büyücü ne de assassin.

aykut291

26.7.2022 09:14:03

0
Pardon birkaç aymı ertlemişler God of War Ragnarokla aynı gün çıkarsınlar 🤣

Angel of the Lord

26.7.2022 00:51:31

0
Aynı mekaniklerle farklı bir temada, isimde çıksaydı keşke de Lotr ismini lekelemeseydi. Styx serisi gibi bir şey olabilirdi başka isimle.

BSC Misafiri

25.7.2022 23:50:56

0
Bir kaç ay erteleyecekseniz hiç ertelemeseydiniz keşke. Bir kaç ayda toparlanacak gibi değil boşu boşuna kendi sonunuzu uzatıyorsunuz. Çıksın yüzleşin kurtulun. Bir kaç ayda hayatta düzelmez o animasyonlar en baştan düzgün yapacaktınız.

BSC Misafiri

25.7.2022 22:57:31

0
oyun teknik olarak kötü ve eski dursada bu oyunun kötü olacağı anlamına gelmiyor

BSC Misafiri

25.7.2022 21:47:24

0
youtubede o kadar olumsuz yoruma dayanamadı bence şuanki halinden baya değiştirilecek sanırım .

overactive

25.7.2022 21:32:29

0
Ertelendi diye değil, bu oyundan çok bir şey beklemeyin,

BSC Misafiri

25.7.2022 21:24:13

+1
iptal edin gitsin kaynak israfı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Lord of The Rings: Gollum
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız