Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, Roller Champions'ın Hizmetine Son Vermeyeceğini Açıkladı

 
 
Geçtiğimiz günlerde oynaması ücretsiz paten sporu oyunu Roller Champions için işlerin pek iyi gitmediği bildirilmişti. Bu bildirinin üzerine oyunun üçüncü sezon itibarıyla hizmetine son verileceği belirtilmişti. Ancak şimdi Roller Champions'ın resmi Twitter üzerinden yayınlanan bir gönderi durumun böyle olmadığını aktarıyor.
 
Xbox Era podcast'inde konuşan Giant Bomb gazetecisi Jeff Grubb, bir kaynaktan gelen mesajı okmuştu. Bu kaynakta "Roller Champions 3. Sezondan sonra hizmetten kaldırılacak - iptal edilecek" ifadeleri yer alıyordu. Ubisoft ise yeni bir açıklama ile durumun böyle olmadığını doğruladı.
 
Ubisoft yaptığı açıklamada, öncelikle oyunun iptal edilmediğini ve şu anda üçüncü sezondan sonra da planlarının olduğunu belirtti. Açıklamada ayrıca oyundaki birçok sorunun giderileceği ve mevcut 80'ler Disco Fever sezonunu uzayacağı yer alıyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GlitchedOnline Roller Champions Ubisoft oynaması ücretsiz roller derby oyunu
The Last of Us Part I'in PC Sürümü PS5'ten Kısa Bir Süre Sonra Çıkış Yapacak Asobu Indie 2022 Canlı Yayın Etkinliği 30 Temmuz'da Yapılacak

BSC Misafiri

27.7.2022 10:19:26

0
Lütfen onurunuzla batın artık. Artık ne yapacağınızı şaşırdınız işsizlikten. En azından anılarımız zedelenmesin daha fazla güzel hatırlayalım. Yapabilirsin Ubisoft hadi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Roller Champions ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız