Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, Açık Dünya Star Wars Outlaws Oyununu Resmi Olarak Duyurdu!

 
 
Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Ubisoft'un üstlendiği açık dünya Star Wars Outlaws oyunu PlayStation 5, Xbox Series ve PC için duyuruldu. Oyun 2024 yılı içerisinde çıkış yapacak. 
 
Oyun hakkında bazı detaylar açıklandı
 
 
 
The Empire Strikes Back ve Return of the Jedi olayları arasında geçen ilk açık dünya Star Wars oyunu Outlaws resmi olarak duyuruldu. Galakside bulunan hem ikonik hem de yeni gezegenleri keşfedebileceğimiz oyunda Kay Vess olarak rol yer alacağız. Oyun içerisinde bize yardımcı olacak Nix ile beraber özgürlüğe adım atmanın ve yeni bir hayata başlamanın yollarını arayacağız. 
 
Star Wars Outlaws oyununda galaksinin en çok arananları arasına katılacak, galaksinin suç örgütleri adına savaşacak, çalacak ve karşımıza çıkan tüm tehlikeleri alt etmeye başlayacağız. Sinematik bir fragmanla beraber duyurulan yapımın daha önceden geliştirildiği biliniyordu ancak şimdi resmi olarak duyuruldu.
 
Star Wars Outlaws duyuru fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Star Wars Outlaws açık dünya
UE5 ile Geliştirilen Dinozor Temalı Nişancı Oyunu Instinction için Yeni Fragman Geldi Beklenen Yeni Fable Oyununa İlk Bakış Atıldı! Seri Yeniden Canlanıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız