Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

UE5 ile Geliştirilen Dinozor Temalı Nişancı Oyunu Instinction için Yeni Fragman Geldi

 
Hashbane ekibi Unreal Engine 5 destekli dinozor temalı nişancı aksiyon oyunu Instinction için alfa öncesi bir oynanış fragmanı yayınladı. Oyun için en son Nisan 2022'de bir fragman yayınlanmıştı şimdi ise yeni bir video daha paylaşıldı. Bir yıldan fazla bir süredir ses alınamayan oyundan yeni görüntüler karşımızda.
 
Instinction dinozor temasıyla beraber gergin bir atmosferi sunmak istiyor
 
 
 
Instinction, farklı ortamlara geçiş yapabildiğimiz, dövüş, keşif ve bulmaca öğelerini bünyesinde barındıran nişancı aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Sinematik bir hikaye içeriğini de bizlere aktarmayı hedefleyen yapımın PC sürümü hem DLSS hem de Ray Tracing teknolojilerini destekliyor.
 
Unreal Engine 5 oyun motoruyla geliştirilen oyunda ışıklandırma ve model kalitesini üst düzeye çıkarılmaya çalışılıyor. Devasa dinozorlarla karşılaşacağımız oyunda elimizdeki silaha davranıyor ve hayatta kalmaya çalışıyoruz. 
 
Oyunun şu anda ne zaman çıkacağına dair şu an için bir tahmin ve bilgi bulunmuyor. Ancak Hashbane ekibi yakında bir Playtest'in başlayacağını bildiriyor.
 
Instinction oynanış fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Instinction yeni fragman 2023
Araç Temalı Hayatta Kalma Oyunu Pacific Drive için Yayıncı Arayışı Son Buldu Ubisoft, Açık Dünya Star Wars Outlaws Oyununu Resmi Olarak Duyurdu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız