Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Araç Temalı Hayatta Kalma Oyunu Pacific Drive için Yayıncı Arayışı Son Buldu

 
 
Ironwood Studios tarafından geliştirilen araç temalı simülasyon hayatta kalma oyunu Pacific Drive için yayıncı ekibi bulundu. Kepler Interactive tarafından yayınlanacak olan yapım 2023 yılı içerisinde PlayStation 5 ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürülecek.
 
Pacific Drive farklı bir hayatta kalma deneyimini bizlere sunmaya hazırlanıyor
 
 
 
Araç sürme temalı hayatta kalma oyunu Pacific Drive için yapılan anlaşmayla beraber Kepler Interactive yayıncı kuruluş oldu. Pacific Drive yaratıcı yönetmeni Alexander Dracott ise bu anlaşma hakkında şunları aktardı: "Pacific Drive oyununu piyasaya sürmek için Kepler Interactive ile ortaklık yaptığımızı sizlerle paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. Geliştiricilerle nasıl çalıştıklarına dair benzersiz yaklaşımları bizler için çok değerli. Ironwood Studios için çok uygun bir ortaklık olan bu anlaşma ile oyunu sizleri sunmayı dört gözle bekliyoruz." 
 
Pacific Drive ilginç anomali tehlikelerinin olduğu bir ortamda aracımızla beraber gezindiğimiz hayatta kalma simülasyon unsurlarını bizlere aktarmayı hedefliyor. Aracımızla beraber farklı farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, sağda solda bulunan terk edilmiş araçların parçalarını alabiliyor ve aracımızı güçlendirebiliyoruz.
 
Terk edilmiş araştırma alanlarındaki kaynakları toplayabildiğimiz, güvenli bölgelere doğru adım atabildiğimiz ve hayatta kalmak için türlü tehlikelerden kaçabildiğimiz oyunda sürüş deneyimi ön planda yer alıyor. Sürüş temelli hayatta kalma oyunu 2023 yılı içerisinde karşımıza çıkmayı bekliyor. 
 
Pacific Drive geliştirici günlüğü 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Pacific Drive
Layers of Fear için Sinematik Fragman Yayınlandı UE5 ile Geliştirilen Dinozor Temalı Nişancı Oyunu Instinction için Yeni Fragman Geldi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız