Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

UE5 ile geliştirilen korku oyunu Deceit 2 için oynanış fragmanı yayınlandı

 
 
World Makers ekibi tarafından Unreal Engine 5 oyun motoruyla geliştirilen korku oyunu Deceit 2 için yeni bir fragman yayınladı. Bu fragman oyun içerisinden bazı oynanış sekanslarını bizlere sunuyor. Kısa fragman sayesinde oyun içerisinde yer alan karakterlerden bazılarına, oynanış animasyonlarına ve daha fazlasına göz atabilirsiniz.
 
Çevrimiçi bir yapıya sahip
 
 
 
Sürekli olarak iletişim haline kalmak durumunda olduğumuz çevrimiçi korku oyunu Deceit 2'de dokuz farklı oyuncu yer alacak. Bu dokuz oyuncudan ikisi büyük bir sırrı saklayacak ve diğer oyunculardan bunu gizleyecek. Oyunda kime güvenip kime güvenmeyeceğiniz tamamen aranızdaki iletişime ve diyaloglara kalmış durumda.
 
Oyun içerisinde iki hastalıklı oyuncu bulunacak. Hastalıklı oyuncular oyun ustasının emirlerini yerine getirmeye, masum oyuncular ise kimlerin komplo kurduğunu çözmeye çalışacak. Oyun içerisinde bir ritüel gerçekleştirilecek ve bu ritüelden kaçabilmek için oyuncular kendi aralarında iş birliği yapmak zorunda kalacak.
 
Deceit 2, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Deceit 2 kısa oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Deceit çok oyunculu çevrimiçi online korku eşli oyun fps ücretsiz
Microids konsollar ve PC için Space Adventure Cobra'yı duyurdu The Last of Us Part I'in PC portunun Iron Galaxy tarafından geliştirildiği bildirildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deceit
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız