Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Çok oyunculu korku oyunu Deceit 2 duyuruldu

 
 
World Makers ekibi çevrimiçi çok oyunculu korku temalı hayatta kalma oyunu Deceit'in devamı olan Deceit 2'yi duyurdu. Oyun, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Oyunun bu yıl içerisinde yayınlanması planlanıyor.
 
Devam oyunu, ilk oyunda olmayan birçok mekaniği bünyesinde barındıracak
 
 
 
Duyurulan devam oyununda ilk oyunda olmayan ancak istenilen yenilikler yer alacak. World Makers tarafından geliştirilen oyun bizlere korku hayatta kalma deneyimi sunacak. Dokuz yabancının yer aldığı oyun içerisinde bir yandan hayatta kalmaya çalışacak diğer yandan ise iblisleri alt etmeye başlayacağız.
 
Öte yandan birçok özelliği bünyesinde barındıracak oyun için çeşitli açıklamalar yapıldı. Bu kapsamda ekibin CEO'su James Thompson oyun hakkında şunları belirtti:
 
"Deceit 2, mevcut topluluğumuzdan gelen geri bildirimlere göre geliştiriliyor. Bu doğrultuda istenilen özellikler elden geçirilip oyuna dahil ediliyor. Orijinal Deceit'in oynanışını iddialı bir şekilde genişletmeye çalışıyoruz.
 
PC oyuncuları şu anda Steam'de kesinlikle bu oyunu istek listesine eklemeli. Oyun PC platformunun yanı sıra bu yıl PlayStation ve Xbox konsollarına da gelecek. Bu gelişmeyle beraber ilk kez konsol oyuncularına böyle bir deneyim sunacağız."
 
Deceit 2 duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Deceit çok oyunculu çevrimiçi online korku eşli oyun fps ücretsiz
Macera Oyunu Tchia, 21 Mart tarihinde geliyor Sons of The Forest bir günde 2 milyondan fazla sattı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deceit
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız