Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microids konsollar ve PC için Space Adventure Cobra'yı duyurdu

 
 
Paris merkezli oyun geliştiricisi ve yayıncısı Microids, manga ve anime serisi Space Adventure Cobra'ya dayanan bir oyun geliştirmek için Japon animasyon stüdyosu TMS Entertainment ile bir yayıncılık anlaşması imzaladı. Bu anlaşma kapsamında konsollar ve PC için Space Adventure Cobra oyunu duyuruldu. Hangi konsollara çıkış yapacağı duyurulmadı.
 
Ödül avcılığına başlayacağız
 
 
 
Space Adventure Cobra adlı oyunla beraber renkli bir evrene geçiş yapacak ve burada ünlü galaktik ödül avcısı Cobra olarak maceralara atılacağız. 1978'de oluşturulan manga serisi Cobra şimdi video oyunuyla beraber başka bir boyuta taşınacak. Karmaşık olay örgüsüyle nesilden nesile korunan bu manga serisinde yer alan karakterler oyuna dahil olacak.
 
Oyun içerisinde kötü şöhrete sahip uzay korsanı Cobra'yı kontrol edecek ve yeni maceralara yelken açabileceğiz. TMS Entertainment ortaklığıyla geliştirilen bu yapım için TMS CEO'su Tadashi Takezaki: "Microid ekibinin tutkusundan ve iş bilirliğinden çok etkilendik. Bu kapsamda Cobra hayranlarını yeni bir oyunla buluşturmak istedik. Bunun için çok heyecanlıyız. Hayranları memnun etmek için atıldığımız bu yolda istenileni sizlere sunmayı dört gözle bekliyoruz.”

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Space Adventure Cobra macera PC
NCSOFT gerçek zamanlı strateji oyunu Project G'yi duyurdu: PC ve mobil UE5 ile geliştirilen korku oyunu Deceit 2 için oynanış fragmanı yayınlandı

BSC Misafiri

14.3.2023 18:15:24

0
Eskiden Show tv'de çıkardı,efsodur hakkaten :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız