Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NCSOFT gerçek zamanlı strateji oyunu Project G'yi duyurdu: PC ve mobil

 
 
Güney Kore merkezli oyun stüdyosu NCSOFT, büyük ve kapsamlı savaşlar içeren ve Unreal Engine oyun motoruyla geliştirilen gerçek zamanlı strateji oyunu Project G'yi duyurdu. Oyun hem PC'de hem de mobil cihazlarda dünya çapında piyasaya sürülecek.
 
Duyuru fragmanı ve çeşitli görseller yayınlandı
 
 
 
Geliştirilen yeni oyun Project G için bir duyuru fragmanı ve çeşitli görseller yayınlandı. Yayınlanan fragman ve görsellerle beraber oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu ve bizlere neler sunacağını anlayabiliyoruz.
 
Pangaea adlı bir bölgede geçecek olan oyunda öncelikli hedefimiz toprağımızı genişletmek olacak. Çeşitli yapılar ve binalar inşa edebileceğimiz oyun içerisinde bir yandan nüfusumuzu arttırabilecek diğer yandan ise büyük bir ordu toplayabileceğiz. Topladığımız orduyla beraber bu dünyada yer alan canavarları ve düşmanları ortadan kaldırabileceğiz.
 
Etraftan çeşitli kaynaklar toplayabileceğimiz ve bölgemizi genişletebileceğimiz oyun içerisinde diğer krallıklarla müttefik anlaşmaları imzalayabilecek ve bu dünyaya hakim olmaya çalışabileceğiz. 
 
Project G duyuru fragmanı
 
 
 
Görseller
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Project G NCSOFT mobil PC strateji
AMD Ryzen 7000 Paket Fırsatı kampanyası başladı! Microids konsollar ve PC için Space Adventure Cobra'yı duyurdu

İhsanblack02

18.3.2023 09:44:43

0
Online mı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız