Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Turkey5, Sangal Esports İle Anlaştığını Duyurdu

 
    Engin “MAJ3R” Küpeli kaptanlığındaki temsilcimiz Turkey5 Counter Strike: Global Offensive takımı iki gündür tüm taraftarlarını heyecanlandırmış durumdaydı. Oyuncular tarafından yapılan paylaşımlar yeni bir organizasyonu işaret ediyordu. Taraftarların aklına Beşiktaş‘ı getiren bu paylaşımların ardından whot5.com‘daki geri sayım da son buldu. Saat 21:00'i işaret eden geri sayımın sonunda beklenen oldu. Geri sayım sonunda whot5.com’dan ve Sangal Esports sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşım ile duyuru yapıldı.
 
 
     Engin “MAJ3R” Küpeli kaptanlığındaki temsilcimiz Turkey5 CS:GO takımı iki gündür tüm taraftarlarını heyecanlandırmış durumdaydı. Oyuncular tarafından yapılan paylaşımlar yeni bir organizasyonu işaret ediyordu. Bu paylaşımları ise bugün yapılan paylaşımlar takip etti. Kaptan MAJ3R’in yanında Engin “ngiN” Kor ve koç Canpolat “hardstyle” Yıldıran da, siyah ve beyaz renkleri barındıran bir görsel paylaşarak bilmeceyi devam ettirdi.
 
     Taraftarların aklına Beşiktaş‘ı getiren bu paylaşımların ardından whot5.com‘daki geri sayım da son buldu. Saat 21:00'i işaret eden geri sayımın sonunda beklenen oldu. Geri sayım sonunda whot5.com’dan ve Sangal Esports sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşım ile duyuru yapıldı. Turkey5, Sangal Esports ile resmi olarak anlaştığını duyurdu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Cyberpunk 2077 IGN'in Summer of Gaming Etkinliğinde Gösterilecek GOG Galaxy 2.0 Artık Oyun Aboneliklerini de İçeriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız