Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GOG Galaxy 2.0 Artık Oyun Aboneliklerini de İçeriyor

 
CD Projekt, GOG Galaxy 2.0 için güncelleme 5'i yayınlandı.
 
GOG Galaxy 2.0 artık PC için Xbox Game Pass, Uplay+ ve Origin Access gibi oyun aboneliklerinizi de içeriyor ve bu aboneliklerinizdeki oyunları indirip oynamanıza olanak sağlıyor.
 
Güncelleme bunun yanı sıra herhangi bir oyuna birden fazla .exe dosya bağlamanızı sağlıyor ve oyunlarınızı düzenlemek için özel sıralama, geliştirilmiş kaydırma ve kullanıcı arayüzü iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri getiriyor.
 
GOG Galaxy 2.0 PC'deki tüm oyunlarınızı ve arkadaşlarınızı tek bir yerde topluyor. Xbox Live, Steam, Origin, Uplay, Battle.net, Epic Games Store ve diğer platformlardaki oyunlarınızı tek bir başlatıcı üzerinden düzenlemenize, yüklemenize ve oynamanıza yarıyor.
 
Şu anda beta aşamasında fakat çok yakında betadan çıkacak.

gogalaxy.com adresinden indirebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
GOG dijital platform gog haberleri gog.com
Turkey5, Sangal Esports İle Anlaştığını Duyurdu Gears Tactics İnceleme Puanları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Jack Rabbit Slims

27.4.2020 22:04:56

0
Tamam o zaman soruyu RDR 2 için sorayım. Önce GoG, sonra Steam’den doğrulama, sonra Rockstar Launcher. Çok uzun iş. RDR2 Steam açılmadan başlamaz.

BSC Misafiri

27.4.2020 19:31:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: Jack Rabbit Slims Şimdi örneğin Steam’den aldığım AC’yi buraya ekledim. Buradan oyunu başlattım, GoG Steam’i, Steam de Uplay’i mi açacak?
Ubisoft oyunlarını steamden veya başka bir yerden satın alsan da uplay hesabınla eşleşiyor o oyunlar o yüzden gog galaxy 2'den oyunun uplay versiyonunu çalıştıra basarsan doğrudan uplayden çalıştırır steamden değil. Yani bi oyuna birden fazla mağazada sahipsen seçtiğin mağazanın launcher'ından başlatmayı seçebiliyorsun.

TheMuyu

27.4.2020 19:15:05

0
güzel yapmışlar ne var ne yok tüm platformlarda neyiniz var istatistikleri güzel tutuyor pc de hangileri yüklüyse tek pencereden görüp çalıştırabiliyorsunuz. gayet güzel arayüzü için şöyle ufak bir video çektim fikir olması açısından ---> https://streamable.com/pbvynu

Jack Rabbit Slims

27.4.2020 18:53:03

0
Şimdi örneğin Steam’den aldığım AC’yi buraya ekledim. Buradan oyunu başlattım, GoG Steam’i, Steam de Uplay’i mi açacak?

overactive

27.4.2020 17:58:51

0
o değil de, GOG ne zaman TL para birimini destekleyecek merak ediyorum.

Shovel Knight

27.4.2020 17:26:45

0
ilerde bir gün gerçek anlamda tek launcher olur mu acaba, misal oyunları yine herkes kendi platformunda satsın ama gog üzerinden başka launcher açmadan her şeyi yapabilelim gog galaxy güzel bir şey ama ben steam i bırakmaya henüz hazır değilim, gog galaxy açmam onun bir daha ekstra launcher açıp ekrana getirmesi sinirlerimi bozuyor açıkçası bunu kullanacaksam diğer launcherlar ile muhatap olmamam lazım

trityum

27.4.2020 15:45:14

0
Ben bayadır kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GOG
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız