Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Titans'ın 3. Sezonunda Scarecrow, Barbara Gordon ve Red Hood Bulunacak

 
İlk sezonu 12 Ekim 2018'de, ikinci sezonu da 6 Eylül 2019'da başlayan Titans dizisinin üçüncü sezonundan yeni bilgiler paylaşıldı.
 
DC FanDome'da yapılan duyuruya göre dizinin yeni sezonda üç yeni karakter bulunacak. Bunlardan ikisi yeni eklenecek karakterlerken diğeri ise değişim geçirecek bir karakter.
 
Curran Walters'ın canlandırdığı Jason Todd karakteri yani eski Robin, Red Hood karakterine dönüşecek, aynı çizgi romanlarda olduğu gibi. Bunun dışında Batman'in önemli düşmanlarından olan Scarecrow, üçüncü sezonda diziye eklenecek. Son olarak da Jim Gordon'ın kızı olan Barbara Gordon'ın da diziye ekleneceği açıklandı.
 
Titans'ın iki sezonu da şu anda Netflix'te bulunuyor. Üçüncü sezonun ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber titans netflix titans 3. sezon karakterler konusu ne zaman
Gotham Polislerine Odaklanacak Olan Dizi, Batman'in İlk Yıllarında Geçecek Wonder Woman 1984'ün Resmi Şarkılarından Biri Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız