Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı

img src='http://img.bolumsonucanavari.com/images/Upload/4f66267c-1645-42a9-beaf-bec9cc7176b4.jpg' alt='' style='width:550px; height:315px;' /> 
 
Electronic Arts tarafından oyunculara sunulacak olan EA Sports College Football 25'in çıkış tarihi açıklandı. Ortaya çıkan detaylara göre 19 Temmuz tarihinde PlayStation 5 ve Xbox Series için piyasaya sürülecek. Oyunun fiyatının 69.99 dolarlık bir etikete sahip olduğunu aktarabiliriz. Ön siparişler ise şu anda mevcut durumda.
 
İki farklı sürümle karşımıza çıkacak
 
 
 
EA Sports College Football 25 iki farklı sürümle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Standart sürümün haricinde Deluxe Edition paketinde, 15 Temmuz'dan itibaren oyuna 3 günlük erken erişim, 4.600 College Football Puanı ve Heisman Hopeful Ultimate Team Pack yer alıyor. Bu paketin fiyatı 100 dolardan satışta bulunuyor.
 
Her iki sürüm için ön sipariş bonusları arasında "Alma Mater Ultimate Team Pack" (134 oyuncu arasından bir oyuncu öğesi seçimi), "Cover Athlete Ultimate Team Pack" (üç oyuncu arasından bir oyuncu öğesi seçimi) ve "Bring Glory Home Ultimate Team Uniform Item" yer alıyor.
 
Kolej futbolu deneyimini parmaklarımızın ucuna getirecek olan EA Sports College Football 25, dikkat çekici oyun çeşitliliği ile beraber ön plana çıkmaya hazırlanıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız