Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Wolf Among Us 2, Unreal Engine Grafik Motorunu Kullanacak

 
Geçtiğimiz günlerde düzenlenen The Game Awards 2019 etkinliğinde duyurulan The Wolf Among Us 2'den yeni bilgiler paylaşılmaya devam ediyor. Bildiğiniz üzere ilk oyunu geliştiren şirket Telltale Games kapandıktan sonra oyunun ikincisi iptal edilmişti. Stüdyonun geri açılmasından sonra oyunun ikincisi çok geçmeden yeniden duyuruldu.
 
Ancak yeni oyunda grafiksel anlamda bazı yenilikler olacak. Telltale Games'in önceden kullandığı grafik motoru yerine bu sefer Unreal Engine kullanılacak. Daha öncesinde kullandıkları motorun zaten işleri zorlaştırdığı daha önce açıklanmıştı.
 
Burada ilginç olan durum, Telltale zaten şirketi kapatmadan önce grafik motorunu değiştirmişti ve Unity ile çalışmaya başlamışlardı. Görünen o ki Unity'den de istedikleri verimi alamamışlar ve Unreal motoruna geçmeye karar vermişler.
 
Ayrıca ikinci oyuna, ilk oyundan tanıdığımız aktörlerin de dönüş yapacağını öğrendik. Adam Harrington ve Erin Yvette yeni oyunda da bulunacaklar.
 
Oyunun en erken 2021 yılında konsollar ve PC için çıkması bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure The Walking Dead Telltale Games The Wolf Among Us 2 Fables Macera Adventure Yeni Oyun
Dragon Ball Z: Kakarot Açılış Sinematiği The Game Awards 2019 Canlı Yayını, Toplamda 45 Milyon İzlenmiş
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kataaay

19.12.2019 17:15:34

0
Her şey iyi güzel hoş ama 2021 yılı da böyle bir oyun için uzun bir geliştirme süresi gibi duruyor. Umarım bu uzun sürede, Detroit gibi bol seçeneğin olduğu ve seçeneklerin hikayeyi apayrı bir çizgiye süreklediği bir oyun yaparlar (önceki Telltale oyunlarının durumu herkesin malumu).

xenferious

19.12.2019 03:32:46

0
Unreal Engine ile yapılmış kötü oyun yok diyebilirim. Güzel haber.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Wolf Among Us 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız