Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Game Awards 2019 Canlı Yayını, Toplamda 45 Milyon İzlenmiş

 
Geçtiğimiz hafta düzenlenen yılın son etkinliği olan, yılın en iyilerinin seçildiği ve yeni duyuruların yapıldığı oyun etkinliği The Game Awards, geçtiğimiz yıllara göre çok daha büyük bir etkinlikti. Bunu izlenme sayısıyla da netleştiriyor.
 
Etkinliği düzenleyen Geoff Keighley' attığı bir tweet ile izleyenlere teşekkürlerini sunarken, bir istatistik de paylaşmış oldu. Geof Keighley'nin tweetine göre The Game Awards 2019 toplamda 45 milyon kez izlenmiş ve bu sayı geçen yıla göre %73 daha fazla.
 
The Game Awards'ta ödüllerin dağıtılması haricinde, etkinlik sırasında oynanabilen oyunlar, yeni duyurulan oyunlar ve daha önce duyurulan oyunlardan edindiğimiz yeni bilgileri göz önünde bulundurursak oyun dünyasının en büyük etkinliklerinden birisi olduğunu artık söyleyebiliriz.  Bu tarz etkinliklerin çoğalması ve kalitenin artması oyuncular için elbette güzel bir haber. The Game Awards 2019 etkinliğindeki tüm haberlere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers the game awards 2019 canlı yayın izle izle sunucular yılın en iyileri oyunlar duyurular oyun haberler
The Wolf Among Us 2, Unreal Engine Grafik Motorunu Kullanacak Geliştirici Stüdyo, Life is Strange 3'ü Geliştirmek İstediklerini Açıkladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.12.2019 12:55:19

0
E3 2019'dan her türlü iyiydi ama E3 2018'in tırnağı olamaz.

Berkayselcuk

19.12.2019 06:26:28

+1
Son iki senenin e3 unden daha izlenesi bir etkinlikti. Yatacaktim, göz ucuyla bakayım dedim ama başından kalkamadım. Umarım bu kalitede devam ederler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız