Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Wolf Among Us 2 Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor

 
 
Telltale tarafından biz oyun severlere sunulacak olan seçim odaklı hikaye macera oyunu The Wolf Among Us'ın devam oyunu geçtiğimiz günlerde ertelendi. 2023 yılı sonrasına ertelenen ve tam çıkış yılı açıklanmayan oyun Unreal Engine 5 oyun motoru ile geliştiriliyor. Unreal Engine 5 oyun motoru yeni nesil bir teknoloji desteğini geliştiricilere sunuyor.
 
UE5 ile geliştirilen oyuna sıfırdan mı başlandı?
 
 
 
Geldiğimiz noktada 2023 yılı içerisinde çıkması planlanan ancak uzun bir ertelemeye maruz kalan The Wolf Among Us 2 için çeşitli açıklamalar yapıldı. Oyunun şu anda UE5 oyun motoruyla geliştirildiğini biliyoruz ancak oyunun tamamlandığı kısımlar bu oyun motoruna mı aktarılıyor yoksa sıfırdan mı geliştiriliyor bilinmiyor. Yapılan açıklamalarda oyun tamamlanmadığı için ertelendiği belirtiliyor fakat oyun motoru konusunda tam olarak hangi sebepten dolayı ileri yılları atıldığı belli değil.
 
Diğer taraftan stüdyo içerisindeki çalışanlara fazla mesai yaptırmama durumu erteleme nedenleri arasında yer alıyor. 
 
İlk oyunuyla sevilen ve oyuncuların ilgisini çeken fable (masal) ortamını bizlere sunan The Wolf Among Us'ın devam oyununda biz oyuncular olarak daha yenilikçi bir oynanış ve oyun içi mekanikler bekliyoruz. Öte yandan Telltale ekibi şu anda The Expanse adlı bir bilim-kurgu temalı hikaye odaklı macera oyunu üzerinde çalışıyor. Oyunun bu yıl içerisinde çıkması bekleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Walking Dead Telltale Games The Wolf Among Us 2 Fables Macera Adventure Yeni Oyun
Titanfall ve Apex Legends'ın yaratıcı yönetmeni Respawn'dan ayrıldı Wo Long: Fallen Dynasty ilk gününde 75 bin eş zamanlı oyuncuya ulaştı

BSC Misafiri

7.3.2023 16:05:28

0
Son zamanlarda oyun firmaları her ertelemeyi de fazla mesai yaptırmamak için bahanesine bağlamaya başladı. Bu oyunu elini yüzüne bulaştıracaklar çok belli. Arkaplanda çok sıkıntılı bir geliştirme aşaması olduğunu düşünüyorum sürekli bir bahanelerle oyunu erteleyip duruyorlar, oyun bitmeye yakın olsa Unreal Engine 5'e geçirelim diye kimse demez.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Wolf Among Us 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız